Milas ve Manavgat’taki orman yangınına DPÜ-AKUK ekibi de müdahale etti

Milas ve Manavgat’taki orman yangınına DPÜ-AKUK ekibi de müdahale etti

Milas ve Manavgat’taki orman yangınına DPÜ-AKUK ekibi de müdahale etti

Kütahya Valisi Ali Çelik, Muğla’nın Milas ve Antalya’nın Manavgat ilçelerinde yangınla mücadele çalışmalarına destek olan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Arama Kurtarma Topluluğu’nu (DPÜ-AKUK) misafir etti.
Vali Çelik’in makamında gerçekleşen ziyarette; DPÜ Maden Mühendisliği Öğretim Üyesi ve AKUK Danışmanı Hakan Aykul, DPÜ Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü Öğretim Üyesi Bülent Buldu, AKUK ekip liderleri İhsan Eymen Akgün ile Mert Alkan Turhan ve AKUK üyeleri Erdem Şahin, Hüseyin Özgan, Ece Bolatlı, Buse Buttanrı yer aldı.
Milas Akçakaya ve Manavgat’taki çalışmalara yönelik bilgiler veren DPÜ Maden Mühendisliği Öğretim Üyesi ve AKUK Danışmanı Hakan Aykul, desteklerinden dolayı Vali Ali Çelik’e teşekkür etti.
Yangının başlamasıyla birlikte bölgeye giderek canla başla çalışmalara destek olan DPÜ-AKUK’u ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Çelik, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


Güncel 10.08.2021 09:59:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatay'da Ortodoks Kilisesi'nde geleneksel Noel hediyeleri dağıtıldı

3

Adana'da Kıbrıs gazisi Ramazan Kula'nın cenazesi defnedildi

4

Feke ilçesinde köy tipi afet konutlarının yapımı sürüyor

5

Antalya'da coğrafi işaret başvurusu yapılan Döşemealtı kabağı tanıtıldı

6

Mersin'de motosikletin yayalara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

7

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

8

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

9

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı

10

Atakaş Hatayspor-Serikspor maçının ardından