Milletvekili Uygur genel başkan yardımcısı oldu

Milletvekili Uygur genel başkan yardımcısı oldu

Milletvekili Uygur genel başkan yardımcısı oldu

AK Parti Balıkesir Milletvekili, MKYK Üyesi Belgin Uygur genel başkan yardımcılığına getirildi. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın görevinden azlini istemesinin ardından bu göreve getirilen Özlem Zengin’den boşalan Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu genel başkan yardımcılığına Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur’un ataması yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına atanan AK Parti Milletvekili Belgin Uygur, kendisini bu göreve layık gören parti yönetimine teşekkür etti.

Uygur: "Rabbim utandırmasın"
AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Sivil Toplum, Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, “Tensipleri ile şahsımı AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Genel Başkan Yardımcılığı göreviyle onurlandıran Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, MYK Üyelerimize teşekkür ediyor, bu kutlu görevi AK Partimize, aziz milletimize layık olarak yapabilmek için Cenab-ı Hak’tan yardım diliyorum. Allah-ü Teâla; Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, aziz milletimize ve bu kutlu davada birlikte yürüdüğüm yol arkadaşlarıma karşı bizleri mahcup etmesin” açıklamasında bulundu.

İl Başkanı Başaran: “Başarılar diliyoruz”
AK Parti Milletvekili Belgin Uygur’un Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesinin ardından başka AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran olmak üzere, AK Parti milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçe belediye başkanı ve partililer sosyal medya üzerinden kutlama mesajları yayınladı. İl Başkanı Ekrem Başaran, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler’den sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Milletvekilimiz Belgin Uygur’u tebrik ediyor, yeni görevinde kolaylıklar ve başarılar diliyoruz” temennisinde bulundu.

Yücel Yılmaz’da kutlayan isim oldu
Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler’den sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Milletvekilimiz Belgin Uygur’u gönülden tebrik ediyor; başarılar diliyorum” diyerek Belgin Uygur’un yeni görevini kutladı.


Güncel 1.11.2022 14:06:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Orman Bölge Müdürü Etli, Osmaniye'de iftar programına katıldı

2

Antalya'da koruyucu aileler ve çocuklar için iftar programı düzenlendi

3

Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

4

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

5

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

6

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

7

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

8

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

9

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

10

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı