Milletvekillerinden Malatya’ya övgü

Milletvekillerinden Malatya’ya övgü

Milletvekillerinden Malatya’ya övgü

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, TBMM AK Parti Grup Amiri Halil Ergen ve Tarihçi Adnan Baycar Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyarette yaptığı konuşmada, “Malatya batıdaki birçok şehri hizmet olarak geçmiş durumda” dedi.


“Malatya batıdaki birçok şehri hizmet olarak geçmiş durumda”
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Malatya’yı bundan önceki yıllarda da ziyaret etme fırsatımız olmuştu. Bu son ziyaretimizde Malatya’nın çok değiştiğini ve geliştiğini gördüm. Batıdaki birçok şehri hizmet olarak geçmiş durumda. Birazdan yapılan projeleri yerinde de göreceğiz. Malatya’nın böylesine gelişmiş olmasından büyük bir memnuniyet duydum. Başkanıma ve ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“Hizmetlerimiz devam edecek”
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, TBMM AK Parti Grup Amiri Halil Ergen ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürkan, “Milletvekilimiz önceki yıllarda Orman Bakanlığındaki görev süresi içerisinde Genel Sekreterimiz ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı olduğumuz dönemde talep ve projelerimizle ilgili bürokrat olarak büyük destekleri oldu.
Şu anda Milletvekili olarak görevlerini ifa ederken bizim talep ve isteklerimizle ilgili olsun bir Malatya Milletvekili gibi işlerimizin takip edilmesi noktasında bizlerin yanında olmuştur. Genel Sekreterimiz Cemal Bey’in mesai arkadaşı olması hasebiyle burada olan sorun ve problemlerin Milletvekilimiz nezdinde ilgili mercilere konunun iletilmesi noktasında da problemlerimiz çözülüyor. Malatya’daki değişim ile ilgili olarak belirtmiş oldukları gelişmeler için de kendilerine teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın Malatya’ya teşriflerinde ifade ettikleri gibi İnsanlık medeniyetinin başladığı Anadolu’yu Anayurt yapan destan şehrini gelip görsünler dedi. İstanbul, Ankara, İzmir Belediye hizmetleri nasıl yapılıyor burada ağlamadan bu hizmetlerin nasıl yürütüldüğünü görsünler dedi. Bu anlamda Cumhurbaşkanımızın ve Milletvekillerimizin bu konuda Malatya ile ilgili ifadeleri bizi daha hızlı daha da yoğun bir çalışma temposuna itiyor. Milletvekilimize Malatya ile ilgili düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerini Dar-ül Rifat Seçkin insanların yaşadığı şehirde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duymaktayım” diye konuştu.


Güncel 14.11.2022 17:18:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Çukurova Uluslararası Havalimanı çalışanları, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektör Vekili Ak, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

GÜNCELLEME - Antalya'nın Aksu ilçesinde çıkan hortumda bir kişi yaralandı, tekneler zarar gördü

4

Antalya Valisi Şahin, Aksu'da hortumun zarar verdiği yerleri inceledi

5

Osmaniye’de gençler için 3 günlük cami kampı

6

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 92 şüpheliyi yakaladı

7

Toyota GAZOO Racing, Monte Carlo Rallisi'ne galibiyetle başladı

8

Isparta Davraz Kayak Merkezi tatilcilerle şenlendi

9

Tosyalı Holding Cezayir'deki tesisiyle dünya DRI üretim rekorunu kırdı

10

İş kazasında engelli kalınca ahşaptan oyuncak yapma hobisini mesleğe dönüştürdü