Milli Eğitim müdürü Bahçacıoğlu, ilçe müdürleriyle buluştu

Milli Eğitim müdürü Bahçacıoğlu, ilçe müdürleriyle buluştu

Milli Eğitim müdürü Bahçacıoğlu, ilçe müdürleriyle buluştu

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, Daday İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde Milli Eğitim ilçe müdürleriyle ile bir araya geldi.
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, Daday İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, Milli Eğitim ilçe müdürleriyle buluştu. Toplantıda "Mesleki Eğitim Merkezi Programları" hakkında açıklamada bulunan Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, iş ve işlemler ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Ortak hedeflerin belirlendiği toplantıda ayrıca okul öncesi açılacak sınıflar, DYK uygulamaları, okul kütüphaneleri, e-dergi, e-izleme, sosyal medya paylaşımları hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.
İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, gelen soru ve önerilerin alınmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlerine başarılar dileyerek toplantıyı sonlandırdı.


Güncel 23.12.2021 18:58:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kozmetik ürün çaldığı ileri sürülen 2 şüpheli tutuklandı

2

Kahramanmaraş'ta minibüsün devrilmesi sonucu 11 kişi yaralandı

3

Castrol Ford Team Türkiye İsveç Rallisi'ni tamamladı

4

Antalya'da bir aile sağlığı merkezi ve 112 istasyonu açıldı, bir merkezin temeli atıldı

5

Kazak Sinema Günleri Antalya'da başladı

6

Alanya'da bir kişinin öldüğü silahlı saldırıyla ilgili 3 zanlı tutuklandı

7

T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır, Burdur'da gençlerle buluştu

8

Kahramanmaraş'ta etkili olan yağışların ardından binlerce dönüm tarım arazisi su altında kaldı

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı

10

Toyota Gazoo Racing WRT İsveç Rallisi'nde ilk 4 sırayı aldı