Milli masa tenisçi Ece Haraç, Almanya’da galibiyetle başladı

Milli masa tenisçi Ece Haraç, Almanya’da galibiyetle başladı

Milli masa tenisçi Ece Haraç, Almanya’da galibiyetle başladı

Almanya Kadınlar 2. Ligi takımlarından SV SCHOTT Jena’da oynayan milli masa tenisçi Ece Haraç, ilk lig maçından galibiyetle ayrıldı.
Almanya Kadınlar 2. Ligi takımlarından SV SCHOTT Jena ekibine transfer olan milli masa tenisçisi Ece Haraç, takımıyla çıktığı ilk lig maçından galibiyetle ayrıldı. Ece Haraç, takım arkadaşı Lavrova ile TTC Langweid’a karşı oynadıkları ilk çift karşılaşmasını 3-1 kazandı.
Daha sonra iki tek müsabakasına çıkan Haraç, Vietnam asıllı İtalyan sporcu Le Thi Hong Loan’ı 3-1, İngiliz Charlotte Bardsley’i ise 3-2 mağlup ederek takımına iki galibiyet daha kazandırdı. Jena’nın sahadan 6-2 galip ayrıldığı maçta takıma diğer galibiyetleri Lavraova (2) ve Hollandalı Van Lierop elde etti.
SV SCHOTT Jena ligdeki ikinci maçını 9 Ekim’de sahasında TuS Uentrop ile yapacak.
Ece Haraç, Türkiye’den Almanya’ya transfer olan en genç sporcu unvanını taşıyor. Ece aynı zamanda Bundesliga’da oynayan tek kadın temsilci olarak yer alıyor.


Spor 25.09.2021 12:25:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Huawei KOBİ'ler için yapay zeka odaklı eKit çözüm ailesini yeniledi

2

QM Awards'ta başarılı turizmciler ödüllendirilecek

3

Antalya'da kışın karaya çekilen tur tekneleri yeni sezona hazırlanıyor

4

Araç çarptıktan sonra ölüme terk edilen "Tofi" platinle yürümeye başladı

5

Üniversiteliler görme engelli çocuklar için Braille alfabesiyle dergi hazırladı

6

Kahramanmaraş'ta kursiyer kadınlar hem öğreniyor hem aile bütçesine katkı sağlıyor

7

Antalya'da sürdürülebilir su politikaları ve suyun geleceği konuşuldu

8

Adana'da evde çıkan yangın söndürüldü

9

Atatürk'ün tren yolculuğunda "Ne muhteşem bir manzara" dediği Eğirdir hattı turizme açılmayı bekliyor

10

Besler'den 2025'te 8 milyar lira brüt kar