Milli takım forması ile ülkemizi temsil edecek

Milli takım forması ile ülkemizi temsil edecek

Milli takım forması ile ülkemizi temsil edecek

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi İsa Furkan Coş, Avrupa Elektronik Dart Şampiyonası’nda milli takım forması ile ülkemizi temsil edecek.
Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye turnuvasında önemli başarılar elde ederek, milli takım formasını giymeye hak kazanan İsa Furkan Coş, İspanya’nın Benidorm şehrinde, 10-17 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan Avrupa Elektronik Dart Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.
Düzce Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, “Avrupa Elektronik Dart Şampiyonası için Dart Milli takımı kafilesinde yer alan milli sporcumuz İsa Furkan Coş’u göstermiş olduğu mücadele için tebrik eder, şampiyonada başarılı olması dileğinde bulunuyoruz” ifadelerine yer verildi.


Spor 24.05.2023 17:06:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Kozan'da kan bağışçılarına fidan hediye edildi

2

Kahramanmaraş'ta kar yağışı etkili oldu

3

Osmaniye'de üreticilere sertifikalı tohumluk nohut dağıtıldı

4

Anadolu Isuzu Özbekistan'da faaliyet gösteren SamAuto'nun yüzde 75,2'sini devraldı

5

Antalya'da bir kişi yeğenini öldürüp, iki kişiyi yaraladı

6

Antalyasporlu çocuklar yüzme şenliklerinde yarıştı

7

Adana Barosunda "Çocuk Hakları Merkezi" hizmete girdi

8

Yeşilay Osmaniye Şubesi ile Osmaniye Eczacı Odası arasında işbirliği protokolü imzalandı

9

Hatay'da kalp krizi sonucu ölen polis memurunun cenazesi defnedildi

10

Hatay'da kayıp balıkçıyı arama çalışmaları 9 gündür devam ediyor