Milli tekvandocu Kübra Dağlı, drone'lara meydan okudu

Milli tekvandocu Kübra Dağlı, drone

Milli tekvandocu Kübra Dağlı, drone'lara meydan okudu

İSTANBUL - Milli tekvandocu ve Red Bull sporcusu Kübra Dağlı'nın katıldığı "Kübra vs. Drones" video serisi, sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Red Bull'dan yapılan açıklamada, ulusal ve uluslararası turnuvalarda elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Kübra Dağlı, bu kez farklı bir projeyle gündeme geldi.

Milli tekvandocunun drone'larla karşı karşıya geldiği ve toplamda 50 kişilik bir ekip çalışmasıyla hayata geçirilen "Kübra vs. Drones" projesinin videoları, Kübra Dağlı'nın ve Red Bull Türkiye'nin "Tik Tok" hesabından paylaşıldı.

Dört bölümden oluşan video serisinde, 20'den fazla drone kullanıldı. Toplamda 50 kişilik bir ekip çalışmasıyla hayata geçirilen proje kapsamında, saatte 150 kilometreden fazla hıza ulaşabilen drone'ların kapalı ve kısıtlı mekandaki uçuşlarının planlanması, milli sporcu ile pilotların provaları günlerce sürdü.




Spor 15.06.2023 15:00:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da yayalara geçiş önceliği tanımayan 38 sürücüye para cezası kesildi

2

Adana'da eski iş yerindeki 4 arkadaşını tabancayla yaralayan zanlı tutuklandı

3

Mersin'de 125 sikke ve hayvan figürü ele geçirildi

4

Mersin'de sis bulutu dronla görüntülendi

5

İskenderun Orman İşletme Müdürü Boz, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Osmaniye’de otomobil ile pikap çarpıştı: 2 yaralı

7

Osmaniye’de TIR devrildi, alev alev yandı; itfaiye ters yönden müdahale etti

8

Anadolu Grubu Onursal Başkanı Kamil Yazıcı vefat etti

9

Antalya Sağlık Müdürü Özkan'dan Kemer Devlet Hastanesine ziyaret

10

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu