Minik Ela’ya ’kedi evi’ sürprizi

Minik Ela’ya ’kedi evi’ sürprizi

Minik Ela’ya ’kedi evi’ sürprizi

Mersin’de arkadaşlarıyla birlikte sahiplendikleri ’Boncuk’ isimli kedi için talepte bulunan minik Ela Nur’a ’kedi evi’ hediye edildi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, Yunus Emre İşitme Engelliler Okulunu ziyareti sırasında, kendisinden okulun kedisi ’Boncuk’ için ’Kedi Evi’ talebinde bulunan minik Ela Nur’un talebi yerine getirildi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından, talep edilen kedi evi okula götürülerek, Ela Nur ve arkadaşlarına sürpriz yapıldı. Kedi Evi’ni gören çocuklar, Boncuk’u yuvasına getirerek büyük mutluluk yaşadı.
Belediye Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Selçuk Şahutoğlu, "Ela’nın sevinci hepimizi çok mutlu etti. Ela’ya bundan sonraki eğitim aşamasında ve yaşamı boyunca başarılar diliyoruz. Yaptığımız sürpriz belki çok küçüktü, ama mutluluğu çok büyük oldu" dedi.
Okulun özel eğitim sınıfı öğretmeni Aslı Yıldırım ise evcil hayvan beslemenin yüksek stres ve kaygı üzerinde olumlu etkilerinin olduğunu belirterek, özel çocukların empati ve sorumluluk gibi duygularını da artırdığını söyledi.
Yıldırım, kedi evi için büyükşehir belediyesine teşekkür etti.


Güncel 13.01.2023 11:35:34 0
Anahtar Kelimeler: minik ela’ya ’kedi evi’ sürprizi

İlginizi Çekebilir

1

Uluslararası Uzay Kongresi 2026'da 10 binin üzerinde uzay profesyonelini Türkiye'de buluşturacak

2

LÖSEV'den lösemili çocuklar için yılbaşı etkinliği

3

Bedensel engelli çiftin aşkı "imece" usulü düğünle taçlandı

4

Adana'da tarımda pestisit kalıntısını önlemeyi amaçlayan "B-Reçete Sistemi" anlatıldı

5

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu Hayvan Rehabilitasyon ve Geçici Bakımevi'ni denetledi

6

Watsons Türkiye İskenderun'da yeni mağaza açtı

7

KUTSO, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'i ağırladı

8

Biruni Üniversitesinde Yapay Zeka Laboratuvarı açıldı

9

Devlet desteğiyle kurduğu tesiste hem elektrik hem de mantar üretiyor

10

İskenderun Teknik Üniversitesi'nde "Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Festivali" düzenlendi