Minik öğrenciler gelenek ve görenekleri yaşayarak öğreniyor

Minik öğrenciler gelenek ve görenekleri yaşayarak öğreniyor

Minik öğrenciler gelenek ve görenekleri yaşayarak öğreniyor

Erzincan’da anaokulu öğrencileri "Bir Başkadır Benim Memleketim" projesi kapsamında, Güneydoğu Anadolu bölgesi tanıtım gösterisi gerçekleştirdi.
Erzincan Zübeyde Hanım Anaokulunda, "Bir Başkadır Benim Memleketim" projesi kapsamında, Güneydoğu Anadolu bölgesi tanıtım gösterisi yapıldı. Okulun öğretmenleri, projenin amacının öğrencilerin kendi kültürü ile ilgili olumlu bir değer yargısı geliştirmek, gelenek ve görenekleri yaşayarak aktif öğrenmelerine katkı sağlamak olduğunu söylediler. Gerçekleştirilen etkinlikte, halk oyunları, yöresel yemekler, yöresel sanatçıların tanıtımı ve şehirlerin tanıtımı yapıldı. Ayrıca öğretmenler öğrencileri ile birlikte yöresel motifler üzerinde çalışılarak el işi çalışmaların da yapıldığını belirttiler.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ferhat Albayrak ve Şube Müdürü Hasan Güneş’in katılımlarıyla gerçekleşen program sonrasında karne töreni düzenlendi. Albayrak, öğrencilerin yaptıkları sunumdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, emeği geçen idareci öğretmen ve personele teşekkür etti.


Güncel 25.01.2022 10:20:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek

2

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı

3

MASTOB Başkanı Süral, kadınların gününü kutladı

4

Vali Yavuz, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Zeybek'i kabul etti

5

YTÜ Yıldız Teknopark ve Arnavutköy Belediyesi teknoloji yerleşkesi için protokol imzaladı

6

Antalyaspor, Çaykur Rizespor maçına hazır

7

Osmaniye’de park halindeki otomobil alev alev yandı

8

Yapı Kredi'nin kadın çalışan oranı yüzde 61,6 oldu

9

Yüzde 52 kadın çalışan oranına ulaşan Yıldız Holding fırsat eşitliği ile büyüyor

10

Eşine yardım için başladığı ayakkabı tamirciliğinde usta oldu