Minik öğrencilere palyaço sürprizi

Minik öğrencilere palyaço sürprizi

Minik öğrencilere palyaço sürprizi

Erzincan’da üniversite öğrencisi Gençlik Merkezi gönüllüleri, palyaço kostümüyle girdikleri okulda minik öğrencileri eğlendirdi.
Erzincan Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve gönüllü gençleri tarafından okul bahçesinde kurulan oyun stantlarında hazırlanan yarışmalarla ve bahçe oyunlarıyla minik öğrenciler keyifli bir gün geçirdiler. Gençler, Demirkent TOKİ İlkokulu öğrencilerine unutamayacakları bir gün yaşattı. Palyaço kostümüne bürünen Abdullah Yılmaz ve arkadaşları okulun bahçesinde doyasıya eğlenmenin tadını çıkardı. Palyaço ile neşeli oyunlar oynayan minik öğrenciler gelen abi ve ablalarına teşekkür ederek çok eğlendiklerini belirttiler.
Erzincan Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve gönüllü gençleri ise yaptıkları etkinlikten keyif aldıklarını belirterek, “Çocuklarımızın sevgisine, coşkusuna, mutluluğuna tanıklık etmek, bizlere de enerji verdi. Erzincan Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve gönüllü gençleri olarak her çocuğumuzla yakından ilgilendik. Palyaço kostümleri giyerek onları çok eğlendirdi. Onların mutlu olduklarını görmek bizlere de keyif veriyor. Bu tür etkinliklerimiz zaman zaman okullarımızda, anaokullarımızda, özel öğrencilerin eğitim gördüğü okullarda ve muhtelif yerlerde devam edecek” ifadelerini kullandılar.


Güncel 30.05.2023 09:53:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin-Antalya kara yolunda heyelan meydana geldi

2

Ankara Keçiörengücü-Adana Demirspor maçının ardından

3

Mersin'deki Berdan Baraj Gölü'nde su seviyesi yükseldi

4

Adana'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

5

Futbol: Trendyol 1. Lig

6

Jandarma Side Antik Kenti'nde esnaf ve misafirlerin bayramını kutladı

7

Adana'da trafik kazasında ölen kadının cenazesi Kahramanmaraş'ta defnedildi

8

Mersin'de dolu ve fırtına tarım alanlarına zarar verdi

9

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay Samandağ'da bayramlaşma programına katıldı

10

AK Parti Adana İl Başkanı Dağlı'nın annesinin cenazesi defnedildi