Minik öğrencilerin gönderdiği leblebi ve mektuplar ulaştı

Minik öğrencilerin gönderdiği leblebi ve mektuplar ulaştı

Minik öğrencilerin gönderdiği leblebi ve mektuplar ulaştı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde, Çanakkale zaferi haftası nedeniyle minik öğrencilerin gönderdiği leblebi ve mektuplar askerlerin eline ulaştı. Askerler, minik öğrencilere teşekkür etti.
Sungurlu Yavuz Selim İlkokulu 2. sınıf ile anasınıfı öğrencileri Çanakkale Zaferi haftası münasebetiyle, bir öğrencinin babasının görev yaptığı Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki askeri birliğe, içerisinde Çorum’un meşhur leblebisi ve askerlere yazılmış mektuplardan oluşan koliler göndermişti.
Okul yönetimi, öğrencilerde milli bilinci uyandırmak ve Mehmetçiklere olan minnet duygusunu geliştirmek amacıyla yapıldığı açıklamıştı.
Miniklerin gönderdikleri kolileri aldıklarını ifade eden askerler ise "Gönderdiğiniz koliler bizlere ulaştı. Evlatlarımıza şükran ve teşekkürlerimizi sunarız" ifadelerini kullandılar.


Güncel 26.03.2022 17:17:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

2

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

3

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi

4

Osmaniye’de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 6 düzensiz göçmen yakalandı, organizatör tutuklandı

5

Sabancı Vakfı ve Adecco Türkiye genç kadınların istihdamı için işbirliği yaptı

6

Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı İnsan Gelişimi Araştırma Ödülü'nü Mine Egbatan kazandı

7

Kozan'da kan bağışçılarına fidan hediye edildi

8

Kahramanmaraş'ta kar yağışı etkili oldu

9

Anadolu Isuzu Özbekistan'da faaliyet gösteren SamAuto'nun yüzde 75,2'sini devraldı

10

Antalya'da bir kişi yeğenini öldürüp, iki kişiyi yaraladı