Minikler, okula başlama heyecanını ‘mesafeli horon’ oynayarak yaşadılar

Minikler, okula başlama heyecanını ‘mesafeli horon’ oynayarak yaşadılar

Minikler, okula başlama heyecanını ‘mesafeli horon’ oynayarak yaşadılar

Erzurum’da anasınıfı ve birinci sınıfların yüz yüze eğitimlerinin başlamasının ardından okula gelen öğrenciler ilk ders gününün heyecanını sosyal mesafeli ve maskeli horon oynayarak yaşadı.
31 Ağustos tarihinde uzaktan eğitimle başlayan 2020-2021 eğitim öğretim yılının yüz yüze eğitimi seyreltilmiş uygulamalarla anasınıfı ve ilkokul birinci sınıflarda haftada bir gün olacak şekilde 21 Eylül’de başladı. Erzurum’a bağlı Uzundere ilçesindeki Şelale Ortaokulu birinci sınıf öğrencileri okula kavuşmalarının heyecanını sosyal mesafeli ve maskeli horon oynayarak yaşadı. Öğretmenlerinin komutları doğrultusunda horon oynayan miniklerin gösterisi sosyal medyada ilgi odağı oldu.
Erzurum’un Uzundere ilçesinde bulunan Şelale Ortaokulu Müdür Yardımcısı İbrahim Turan, “Yaklaşık 6 aydır ayrı kaldığımız öğrencilerimize 21 Eylül tarihinde kavuştuk. Bunu kutlamak adına ellerin kavuşmadığı, gönüllerin buluştuğu sosyal mesafeli horon oynadık. Şu anda bir kısmına kavuştuğum öğrencilerimin tamamına kavuşmak için Sayın Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’un da dediği gibi, maskemizi takalım, sosyal mesafeye uyalım, temizliği ihmal etmeyelim” şeklinde konuştu.


Güncel 24.09.2020 09:41:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 4 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

2

Osmaniye'de turp işçileri, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Anadolu'nun kahve kültürünü tanıtan müzeyi 2 yılda yaklaşık 50 bin kişi gezdi

4

Yeşilay, Hatay'da geçen yıl 8 bin 125 kişiye bağımlılıkla mücadele eğitimi verdi

5

arabam.com'dan kış aylarında güvenli sürüş tavsiyeleri

6

Antalya, bisiklet sporunda da en önemli kamp merkezlerinden biri olacak

7

Cesur Kulaçlar projesinin 3. dönemi tamamlandı

8

Burdur'daki Karacaören Barajı'nda üretilen alabalık ve somon yurt dışından alıcı buluyor

9

Yale Linus Akıllı Kilit L2 Lite'ı piyasaya sürdü

10

Lif ile fermente gıda tüketimi mikrobiyotayı güçlendirerek kış hastalıklarına karşı koruyor