Miniklerinden ‘Okuma Bayramı’ etkinliği

Miniklerinden ‘Okuma Bayramı’ etkinliği

Miniklerinden ‘Okuma Bayramı’ etkinliği

Muş’un Malazgirt ilçesindeki Danişmentgazi İlkokulu 1. sınıfı öğrencileri için "okuma bayramı" etkinliği düzenledi.
Danişmentgazi İlkokulu bahçesinde yapılan okuma bayramı etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerin kıyafetleri, jest ve mimikleri velileri tarafından büyük alkış aldı. Özellikle iki aşçının diyaloglarının sergilendiği tiyatro oyununda öğrencilerin diyalogları ve performansı izleyicileri gülümsetti.
2021-2022 eğitim öğretim yılını okuma ve yazmayı başarıyla öğrenen 1. sınıfı öğrencileri, hazırladıkları eğlenceli programlarla bütün bir yılı sergilediler. Programda öğrenciler tarafından şiirler okundu, alfabe defilesi ve dans gösterileri yapıldı.
Okuma bayramına katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, bu güzel programın tertip edilmesinde emeği geçen başta Okul Müdürü Erhan Aslan olmak üzere tüm öğretmen ve velilere teşekkürlerini ifade etti.


Güncel 11.06.2022 19:00:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Aşina" keçe resim sergisi açıldı

2

Mersin'de kolilere gizlenmiş kaçak 459 parfüm ele geçirildi

3

Mersin'de heyelan iki kırsal mahallenin yolunu kapattı

4

Mersin'de atık ve çöp biriktirilen ev temzilendi

5

Mersin'in Akdeniz ilçesinde 2 katlı metruk ev yıkıldı

6

Kocaeli'de trafik kazasında ölen kıdemli üstçavuşun cenazesi Hatay'da defnedildi

7

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'da konuştu:

8

Burdur'da 3 projenin tanıtımı yapıldı

9

Depremde yaşamını yitiren AA muhabiri Burak Milli ve ailesi için mevlit okutuldu

10

Adana'da bir kişi, eski iş yerindeki 4 mesai arkadaşını tabancayla yaraladı