Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

Mipo Türkiye

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

İSTANBUL - Mipo, yeni nesil teknoloji ürünlerini Türkiye pazarına sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Mipo, akıllı telefon üretimi ve kullanımı her yıl daha da arttığı Türkiye'de pazara girdi. Şirket, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı AR-GE merkezi desteğiyle telefon üretimini Türkiye'de, kendi tesislerinde kurduğu üretim bantlarında gerçekleştiriyor.

M17, M25, M33 ve M46 Pro olmak üzere 4 farklı modelini pazara sunan Mipo, yakın zamanda markanın amiral gemisi olacak M46 Plus ve M59 modellerini de tüketicinin beğenisine sunacak. Marka, AR-GE merkezinin desteğiyle teknoloji ekosistemindeki ürün yelpazesini yeni ürün ve aksesuarlarıyla daha da genişletecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mipo Yönetim Kurulu Başkanı Emir Aral, üretimleriyle teknoloji alanındaki yerelleşme ve ekonomik büyümeye katkı sağlama adına önemli bir adım attıklarını belirtti.

Hem teknoloji üretiminin hem de kullanımının Türkiye'de giderek arttığını kaydeden Aral, "Araştırmalar dünya çapındaki akıllı telefon sevkiyatlarının 2023'ün dördüncü çeyreğinde yıllık yüzde 8 artarak 320 milyon adede ulaştığını gösteriyor. Mipo olarak ana odağımız, teknoloji üreterek katma değer sağlamak ve yeni istihdam alanları oluşturmak. 40 yıllık sektör tecrübemizin sağladığı yetkinlik ve donanım bugün bize yeni ürünler üretme fırsatını verdi." ifadelerini kullandı.

Aral, sadece cep telefonu üretmekle kalmayıp, yakın zamanda farklı teknolojik ürünleri de tüketicilere sunmayı planladıkları belirterek, "Türkiye'nin en çok tercih edilen telefon markalarından biri olmayı hedefliyoruz. 2024 yılı bu anlamda hedeflerimize emin adımlarla ilerlediğimiz tam bir atılım yılı olacak diyebiliriz. AR-GE merkezimizde geliştirdiğimiz yeni ürünlerimizi piyasaya sürmeye ve teknoloji yatırımlarımıza devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

- Birden fazla model seçeneği sunuldu

Mipo'nun M46 Pro modeli; 48 MP ikili kamerası, Octa Core işlemcisi ve 6,82 inç ekranıyla donatılarak ürün gamının en üst segment üyesi olarak kullanıcılara sunuldu. Piano Black rengiyle ön plana çıkan M46 Pro aynı zamanda 8 GB RAM’e ve 128 GB depolama alanına sahip.

M33 modeli ise parlament mavisi rengi ile akıllı telefon dünyasında yeni bir standart belirliyor. Mipo'nun koyu gri renkli M25 modeli ise Octa Core işlemci ve 6,517 inç ekran, 4GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip.

M17 modeli ise 128GB depolama alanı ve 4GB RAM ile ön plana çıkıyor. Mipo; kullanıcılarına kırılmaz cam ekran koruyucu, cihazlarla birebir uyumlu silikon koruyucu kılıf, şarj adaptörü ve kablosundan oluşan kapsamlı bir aksesuar paketi de sunuyor.




Güncel 16.02.2024 18:10:52 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi