Mısırda verim, çiftçinin yüzünü güldürdü

Mısırda verim, çiftçinin yüzünü güldürdü

Mısırda verim, çiftçinin yüzünü güldürdü

Türkiye’de mısır üretiminde önemli bir yere sahip olan Osmaniye’de hasat başladı. Hasatla birlikte çiftçilerin yüzü gülerken dekar başına alınan yaklaşık 1400 kilo mısırda çitçiyi memnun etti.
Çukurova’da önemli tarım arazilerine sahip Osmaniye’de mısır hasadı başladı. Düziçi ilçesinde mısır tarlalarına giren biçerdöverler yoğun bir mesaiye başlarken hasadın bereketli geçmesi çiftçinin yüzünü güldürdü. Dekarda yaklaşık 1400 kilo dane mısır alan çiftçiler hasadın verimli başladığını bundan dolayı da memnun olduklarını söyledi.
Hasattın verimli geçtiğini ifade eden çiftçiler, “2022 yılı mısırda hasat dönemi başladı. Verimlerimizde gayet iyi durumda. Dönüme 1300-1400 kilo mısır alabiliyoruz. Hasadımız devam ediyor. Hasadımızda çok iyi geçiyor. Verim çok güzel. Bu şartlarda verim bizi kurtarıyor. Hasattan çok memnunuz” dediler.



Osmaniye 20.08.2022 11:16:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

2

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

3

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

4

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

5

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

6

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

7

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

9

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı

10

Adana'da kamyonun çarptığı kişi öldü