MİTİSİN YAYLASI BEKÇİSİ ÖLÜ BULUNDU

MİTİSİN YAYLASI BEKÇİSİ ÖLÜ BULUNDU

Osmaniye'nin Zorkun yaylasında yıllardır Bekçi olarak hizmet veren Hasan Kıran'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Osmaniye'nin Zorkun yaylasında yıllardır Bekçi olarak hizmet veren Hasan Kıran'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Osmaniye'nin Mitisin yaylasında uzun zamandır bekçi olarak hizmet veren Hasan Kıran, dün ikindi saatlerinde kayıklı motoru ile evden çıktıktan sonra gece geç saatlere kadar evine dönmeyince ailesi tarafından aranmaya başlandı.

Olayı Jandarmaya bildiren ailenin ihbarı üzerine bölgede arama başlatan Jandarma, Hasan Kıran'ın cansız bedenine Dönük Kavak mevkiinde ulaştı. Yapılan otopside yaşlı adamın kullandığı motorsikletin ters dönmesi sonucu altında kalarak yaşamını kaybettiği öğrenildi.

Bölgede Bıyık Hasan olarak bilinen Kıran'ın cenazesinin yarın saat 10.00'da Karacalar mezarlığında toprağa verileceği bildirildi.



Osmaniye 20.09.2020 23:42:00 0
Anahtar Kelimeler: MİTİSİN YAYLASI BEKÇİSİ BULUNDU

İlginizi Çekebilir

1

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

2

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

3

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

4

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

5

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

6

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

7

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

8

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

9

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

10

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı