Mobil konserlere balkonlardan eşlik ettiler

Mobil konserlere balkonlardan eşlik ettiler

Mobil konserlere balkonlardan eşlik ettiler

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tam kapanma döneminde düzenlediği Mobil Ramazan Konserleri ile Konyaaltı ve Döşemealtı ilçesinde devam etti. Vatandaşlar, konserlere balkonlardan eşlik etti.

Muratpaşa ve Kepez ilçesinden başlayan konserler, Konyaaltı ve Döşemealtı ilçesiyle devam etti. Mobil etkinlik araçları Konyaaltı İlçesinde Bahtılı, Molla Yusuf, Uncalı, Uluç, Öğretmenevi, Akkuyu-Toros ve Pınarbaşı Mahallesi, Döşemealtı ilçesinde ise Dağbeli, Bademağacı, Yeniköy, Kömürcüler, Çıplaklı, Altınkale ve Yeşilbayır Mahalle sokaklarında konser verdi.

“Balkonlardan eşlik ettiler”
Antalya Büyükşehir Belediye Bandosu ABBO ve salgın nedeniyle sanatlarını icra edemeyen yerel sanatçılar eşliğinde gerçekleştirilen konserlere vatandaşlarda evlerinin balkon ve pençelerinden eşlik etti. Şarkı ve marşlara alkışlarla tempo tutan Antalyalılar tam kapanma döneminde mobil konserlerle moral buldu. Mobil Ramazan Konserleri 7 Mayıs’ta Aksu ve Kepez’de, 8 Mayıs ise Konyaaltı ve Muratpaşa’da 14.00-18.00 saatleri arasında devam edecek.


Güncel 7.05.2021 14:22:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Ağlasun'da su kuyusuna düşen oğlak AFAD ekibince kurtarıldı

2

Akdeniz ilçesinde peyzajda kullanılan süs bitkileri belediyenin seralarında üretiliyor

3

Bucak'ta "Güçlü Aile, Güçlü Nesil" konferansı düzenlendi

4

Antalya Devlet Opera ve Balesi'nde "Zeynep Işık'ı Anma Konseri" düzenlendi

5

Antalya'da "Dijital İnsan" zirvesi düzenlendi

6

Erdemir MUGEM'in gemi sacını üretiyor

7

Boğazına kaçan yiyeceği kendi kendine yaptığı Heimlich manevrasıyla çıkardı

8

Depremde hasar gören Kapıçam Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi yenilendi

9

Tarık Biberovic Red Bull ailesine katıldı

10

Helikobakter pilori mide kanseri riskini artırıyor