Montenegro’da yapılacak yatırımlar için ilk adımlar atıldı

Montenegro’da yapılacak yatırımlar için ilk adımlar atıldı

Montenegro’da yapılacak yatırımlar için ilk adımlar atıldı

Montenegro bakanları Türk iş adamlarından ülkelerine yatırımcı beklediklerini açıkladılar. İş insanı Bülent Kaya ile görüşen yetkililer, inşaat, turizm, tarım, enerji ve sanayi yatırımlarını beklediklerini açıkladılar.
Bodrum’da ve Montenegro’da yaşayan Türk İş insanı Bülent Kaya, Montenegro’da bazı temaslarda bulundu. Tarım, orman ve su yönetimi Bakanı Aleksandar Stiovic ile işadamı Bülent Kaya bir araya geldi. Uzun bir toplantı yapan ülkenin bakanları ve Azka otelin, Azka Müziğin ve Azka İnşaatın yönetim kurulu başkanı Mimar Bülent Kaya ile toplantıda, İnşaat, turizm, tarım, enerji ve sanayi yatırımları hakkında konuşulduğu öğrenildi. Her iki tarafında samimi, yapıcı ve etkileyici konuşmaları neticesinde mümkün olan en kısa sürede adımların atılacağı belirtildi.
Öte yandan geçtiğimiz ay Montenegrodan bir heyet Bülent Kaya ile birlikte Bodrum’u ziyaret etmiş. Gelen heyet Bodrum’a hayran kalmıştı.


Güncel 21.10.2021 16:07:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da sahte kimliklerle kredi kullanan şebekeye yönelik operasyonda 12 zanlı tutuklandı

2

Ailesinin Özgecan Aslan'a olan özlemi 11 yıldır dinmiyor

3

Hatay'da görevli kaymakamlar AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de, restorasyon halindeki 115 yıllık okulda yangın

5

Feke'de dereye düşen hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı

6

Kozan'da park halindeki hafif ticari araç yandı

7

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişinin cansız bedenine ulaşıldı

8

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

9

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

10

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi