Morhipo.com'dan "Bedenimi Bul" uygulaması

Morhipo.com

Morhipo.com'dan "Bedenimi Bul" uygulaması

ISTANBUL (AA) - Morhipo.com, "Bedenimi Bul" uygulamasiyla müsterilerin dogru bedeni seçmesine yardimci oluyor.

Morhipo.com'un açiklamasina göre, kullanici deneyimi ve müsteri mutlulugunu daha da ileri tasimak için yeni bir adim atan sirket, müsterilerinin kendileri için dogru bedeni bulmalarina yardimci olan "Bedenimi Bul" uygulamasini hayata geçirdi.

Online alisverise mesafeli duran bazi müsterilerin en büyük endisesi olan dogru bedeni belirleme, Morhipo.com'un yeni özelligi ile kolay hale geldi.

Morhipo.com'da alisveris yaparken belirli giyim ve ayakkabi ürünlerinde ziyaretçilerin karsisina çikan Bedenimi Bul uygulamasi, beden seçimi konusunda kullaniciyi yönlendirerek en uygun bedeni seçmesine yardimci oluyor.

Kullanicidan önce boyu kilosu ve vücut seklini, sonra da kiyafetin kalibiyla ilgili tercihini soran uygulama, kullanicinin cevaplarina göre en uygun bedeni tavsiye ediyor. Su anda belirli markalar için kullanicilarin deneyimine sunulan özelligin gelecek günlerde Morhipo.com çatisi altinda müsterilerin talep ettigi markalara yayginlastirilmasi hedefleniyor.

Digital Commerce360'in yürüttügü arastirmaya göre, ABD'de online alisverisçilerin yarisi, bedeni uymayan ürünü iade etmek niyetiyle tek seferde bir ürünün birden fazla bedenini aliyor. Müsterilerin belirttigi iade sebepleri arasinda beden uyumsuzlugu ilk sirada geliyor. Morhipo.com, müsterilerine denemedikleri kiyafetlerde de dogru bedeni seçme kolayligini sunarak alisveris imkani sunuyor.

Sirket, Bedenimi Bul uygulamasiyla iade oranlarini azaltarak çevre dostu bir marka olmanin sorumlulugunu da yerine getiriyor.


- "Sektörümüzün karbon ayak izini küçültmek adina önemli bir adim atiyoruz"


Açiklamada görüslerine yer verilen Morhipo.com Genel Müdürü Baris Akyürek, iade oranlarini azaltarak e-ticaret ve lojistik sektörlerinin karbon salinimini düsürmeye katki sunduklarini belirterek, su ifadeleri kullandi:

"Online alisveriste iade güvencesi sunmak, deneyimi iyilestirmek adina bizim müsteriye sundugumuz bir rahatlik. Ancak yine de müsteri için bir zahmet oldugu gözardi edilemez bir gerçek. Müsterinin iade etme ihtiyacini azaltirken sektörümüzün karbon ayak izini küçültmek adina da önemli bir adim atmanin mutlulugunu yasiyoruz."



Politika 14.05.2020 11:02:43 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı