Motoru sürükleyerek böyle çaldılar

Motoru sürükleyerek böyle çaldılar

Motoru sürükleyerek böyle çaldılar

Bursa’da bir sitenin bahçesine giren hırsızlar, kilidini kırdıkları motoru sürükleyerek götürdüler. O anlar sitenin güvenlik kamerasına ân be ân yansıdı.
Olay, geçtiğimiz gün Kükürtlü Mahallesinde bulunan bir sitenin bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sitenin bahçesinde duran motosikletin ön lastiğinde takılı olan kilide kıran hırsızlar, daha sonra motosikleti sürüklemeye başladı. Sürükledikleri motoru yere düşüren hırsızlar, tekrar kaldırarak sitenin bahçesinden sürükleyerek çıkardı. O ânlar ise sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.
Motosiklet sahibi Burak Özpınar, ’’Pazar günü evimin balkonunda oturduğum sırada motosikletim çalınmış. Herhangi bir ses duymadım o sıra. Daha sonra markete gitmek için evden çıktım. O zaman fark etmedim. Döndüğümde motosikleti evin diğer tarafına koyduğumu zannederek oraya da baktım. Fakat orada da yoktu. Güvenlik kameralarını inceledim. Motosikletimin iki kişi tarafından ön lastiğinde bulunan kilidi kırıldıktan sonra sürüklenerek götürüldüğünü gördüm. Görüntülerden sonra polis ekiplerine ihbarda bulundum. Geldiler, gerekli görüntüleri aldılar. İnşallah en kısa sürede motosikletim bulunur’’ dedi.
Polis ekipleri, gri renkte 16 JEH 47 plakalı motosikleti ve hırsızları arıyor.


Yurt Dünya 13.10.2020 09:30:17 0

İlginizi Çekebilir

1

TEMSA 2026'nın ilk Maraton otobüs teslimatlarını gerçekleştirdi

2

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

3

Alanyaspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı

4

Mersin'de inşaat şantiyesinde beton blokların devrilmesi sonucu 2'si ağır 3 kişi yaralandı

5

Mersin'de "Lamekan Çiniler" sergisi açıldı

6

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Adana'da gençlerle bir araya geldi:

7

Akdeniz Belediyesi ekipleri Millet Bahçesi'nin sahilini temizledi

8

Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Türkiye Kick Boks Şampiyonası Osmaniye'de başladı

9

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Hatay'da konuştu:

10

Osmaniye'de 6 Şubat'taki depremlerden sonra 10 sağlık tesisi hizmete girdi