Motosiklet hırsızları tutuklanarak cezaevine gönderildi

Motosiklet hırsızları tutuklanarak cezaevine gönderildi

Motosiklet hırsızları tutuklanarak cezaevine gönderildi

Zonguldak’ta 5 motosiklet hırsızlığı olayının aydınlatılması sonucu yapılan araştırmalarda 4 şüpheli çaldıkları 3 motosikletle birlikte yakayı ele verdi. Şüphelilerden üçü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre 2023 yılı Şubat ve Mart ayları içerisinde il merkezi ve Çaycuma ilçesinde meydana gelen 5 motosiklet hırsızlığı olayının aydınlatılmasına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri araştırma yaptı. Yürütülen fiziki ve teknik takipler sonucu M. Y. (20), E. K. (17), M. Y. (15) ve E. U. (17) isimli 4 şahıs çaldıkları 3 motosikletle birlikte Bartın yakalanarak gözaltına alındı.
İfadeleri alındıktan sonra Zonguldak Adliyesine sevk edilen şüphelilerden E. U. (17) Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldı. M. Y. (20), E. K. (17) ve M. Y. (15) isimli üç şüpheli sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Yurt Dünya 15.03.2023 00:55:12 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

2

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

3

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

5

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

6

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

7

Koçfinans 30 yaşında

8

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

9

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

10

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu