Motosiklete çarparak sürücüsünü yaraladı, olay yerinden kaçtı

Motosiklete çarparak sürücüsünü yaraladı, olay yerinden kaçtı

Motosiklete çarparak sürücüsünü yaraladı, olay yerinden kaçtı

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında, motosiklete çarparak sürücüsünün yaralanmasına sebep olan ve olay yerinden kaçan otomobilin sürücüsü aranıyor.
Alınan bilgiye göre, Bilecik kent merkezinden sanayi istikametine seyir halindeki plakası belirlenemeyen otomobil, önünde seyreden Ali C. yönetimindeki 11 DJ 672 plakalı motosiklete Hamsu Köprüsü çıkışında çarptı. Devrilen motosikletin sürücüsü Ali C. yaralanırken, otomobil sürücüsü olay yerinden aracı ile kaçtı. Yaralı sürücüsü 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalesi sonrası Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Polis, motosiklet sürücüsüne çarpıp olay yerinden uzaklaşan otomobilin plakası ile sürücüsünü belirlemek için güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Sürücünün sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.


Yurt Dünya 28.07.2022 11:05:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de safran yetiştiriciliğinden olumsu sonuçlar alınmaya başlandı

2

Adana'da ev ve iş yerinde 14 bin 182 uyuşturucu hap ele geçirildi

3

Antalya'da bir ev ve bahçesinden 2 kamyon çöp çıktı

4

Burdur'da kalorifer kazanının patlaması sonucu çıkan yangın söndürüldü

5

Feke'de takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı

6

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

7

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

8

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

9

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

10

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar