Motosikletlinin çarptığı adam "özür" bekliyor

Motosikletlinin çarptığı adam

Motosikletlinin çarptığı adam "özür" bekliyor

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken bir motosikletin çarpması sonucu ayağı kırılan adam, kaçan motosiklet sürücüsünden "özür" bekliyor.
Düziçi ilçesinde 54 yaşındaki Bekir Kelle isimli vatandaş Refik Cesur Bulvarında yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada bir motosikletlinin çarpması sonucu yaralandı. Kelle, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Hastanede yapılan tetkikler sonucu Kelle’nin ayağının kırık olduğu tespit edilerek ameliyata alındı.
Bekir Kelle, çarpıp kaçan sürücünün kendisini o şekilde bırakmaması gerektiğini belirterek, “Ayağıma platin takıldı can bu kadar kıymetsiz mi? Bana çarpan kişiden en azından bir özür bekliyorum” dedi.
Kazaya sebep olan motosiklet sürücüsü olay yerinden hızla kaçarak uzaklaşırken Düziçi Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.


Yurt Dünya 15.12.2020 14:19:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Valisi Yavuz, trafiğe kapatılan Feke-Saimbeyli kara yolunda incelemede bulundu

2

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Adana İl Kongresi'nde konuştu:

3

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

4

Antalya'da iki otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

5

Antalya'daki Uçansu Şelalesi'nin debisi yağışlardan dolayı arttı

6

Adana'da heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan yolda çalışmalar sürüyor

7

Çağrı Bey sondaj gemisi ilk görev yeri Somali'ye uğurlandı

8

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sürüyor

9

Dörtyol'da ilçesinde göçük altında kalan köpek yavrularını itfaiye ekibi çıkardı

10

Antakya ilçesinde devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı