Muayeneye karanfille girdiler

Muayeneye karanfille girdiler

Muayeneye karanfille girdiler

Tekirdağ’da sağlıkta şiddete karşı düzenlenen etkinlikte Tekirdağ Şehir Hastanesinde giden hastalar, bugün karanfillerle doktor odasına girdi.
Tekirdağ’da sağlık çalışanlarına yönelik şiddete karşı Tekirdağ Şehir Hastanesinde etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, karanfiller, bu sefer doktorların yerine, doktorların odasının önünde bekleyen hastalara verilerek, hastanın muayene olacağı doktora verilmesi istendi. Etkinlikte aynı zamanda doktorlar ve hastalara çikolata ikramında bulundu.
Etkinlikle ilgili açıklama yapan Sağlık-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz, "Vatandaşlarımıza hem acil serviste hem poliklinikte hizmet almaya gelen vatandaşlarımıza Sağlık-Sen olarak ağzımızın tadı bozulmasın diye çikolata ikramında bulunduk. Onlardan da muayene sırasında sağlık çalışanlarımıza, hekimlerimize bir çiçek vermesini ricasında bulunduk. Çokta olumlu mimikleri biraz önce hep birlikte gördük. Bunun Türkiye genelinde ve ilimizde de devam etmesini canı gönülden arzu ediyoruz. Poliklinik sıralarında da dile getirdiğim gibi bir çiçekle şiddet sona ermeyecektir ama her baharında bir çiçekle geldiğini unutmamamız gerekir" dedi.


Güncel 18.08.2022 12:17:23 0
Anahtar Kelimeler: muayeneye karanfille girdiler

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

ALKÜ'den Akseki MYO'ya Togg desteği

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

4

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

5

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

9

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu