Mudanya kültür ve sanata doydu

Mudanya kültür ve sanata doydu

Mudanya kültür ve sanata doydu

Kültür ve sanatı herkes için ulaşılabilir kılan Mudanya Belediyesi, nisan ayını dolu dolu kapattı. Anlatıcı, sunucu ve TV Programcısı Metin Uca “Bunu mu demek istedim?” isimli oyun ile Mudanyalılarla buluştu. Doç. Dr. Özlem Kumrular’ın yazdığı gösteride Uca, izleyicileri tarihte bir yolculuğa çıkarttı. Pek bilinmeyen ve ilgi çekici tarihi öyküleri kendi üslubuyla anlatan Uca, oyun sonunda büyük alkış aldı.
Uluslararası Koro Müziği Federasyonu’nun Kültür ve Turizm Bakanlığı ev sahipliğinde düzenlediği Dünya Koro Müziği Sempozyumu kapsamında Türkiye’ye gelen Kanada Vancouver Gençlik Korosu, Mudanya Belediyesi Çoksesli Korosu pazar akşamı Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahneye çıktı. Korolar ayrı ayrı sahne alırken, “Kızılcıklar Oldu Mu?” türküsünü ortak seslendirdiler.
Mudanya’da kültürlerin kardeşliğini yaşattıklarının altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, birbirinden farklı tiyatro oyunlarını ve konserleri Mudanyalılar ile ücretsiz buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.


Güncel 2.05.2023 16:41:12 0
Anahtar Kelimeler: mudanya kültür ve sanata doydu

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu