Müdür Akyol, il birincisini ağırladı

Müdür Akyol, il birincisini ağırladı

Müdür Akyol, il birincisini ağırladı

Bilecik Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, resim yarışmasında il birincisi olan Merve Nur Çelebi’yi makamında kabul etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Sami Akyol, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde her yıl tertip edilen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri” kapsamında düzenlenen resim yarışmasında il birincisi olan Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Merve Nur Çelebi’yi makamında ağırladı.
Öğrencilerin sanatsal faaliyetlerini her zaman desteklediklerini ifade ederek bu tür başarıların artması için Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ailesi olarak gerekli koşulların öğrencilere sağlanması için her türlü çabanın sarf edileceğini söyleyen Akyol, dereceye giren öğrenciyi tebrik etti ve eğitim-öğretim hayatında başarılar diledi.


Güncel 18.09.2022 13:06:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da sahte altın sattıkları iddia edilen 3 zanlı adli kontrol şartıyla salıverildi

2

Belen ilçesinde düzenlenen etkinlik ozan ve şairleri buluşturdu

3

Adana'da 16 yaşındaki çocuğun öldüğü, babasının yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin 4 zanlı tutuklandı

4

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Binboğa: Vatandaşlarımız yeni evlerinde huzurla yaşıyor

5

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

6

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

7

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

8

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

9

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

10

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı