Müdür Akyol, il birincisini ağırladı

Müdür Akyol, il birincisini ağırladı

Müdür Akyol, il birincisini ağırladı

Bilecik Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, resim yarışmasında il birincisi olan Merve Nur Çelebi’yi makamında kabul etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Sami Akyol, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde her yıl tertip edilen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri” kapsamında düzenlenen resim yarışmasında il birincisi olan Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Merve Nur Çelebi’yi makamında ağırladı.
Öğrencilerin sanatsal faaliyetlerini her zaman desteklediklerini ifade ederek bu tür başarıların artması için Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ailesi olarak gerekli koşulların öğrencilere sağlanması için her türlü çabanın sarf edileceğini söyleyen Akyol, dereceye giren öğrenciyi tebrik etti ve eğitim-öğretim hayatında başarılar diledi.


Güncel 18.09.2022 13:06:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Erdemli ilçesinde zabıta ekipleri gıda ürünü satan işletmeleri denetledi

2

Adana'da "Türkiye'nin Sıra Dışı Lezzetleri" etkinliği düzenlendi

3

Atakaş Hatayspor-Alagöz Holding Iğdır FK maçının ardından

4

Silifke'de lise öğrencilerine "siber dolandırıcılık" eğitimi verildi

5

Futbol: Trendyol 1. Lig

6

Kahramanmaraş'ta yükümlüler camilerde temizlik yaptı

7

Serik Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden tıbbi sekreter için tören düzenlendi

8

Adana'da özel gereksinimli çocuklar sanatçı Uğur Aslan ile bir araya geldi

9

Başkan Esen ve Yönetiminden Toroslar Edaş’a Ziyaret

10

Culinary Forum, gastronomi sektörünü Antalya'da buluşturdu