Müftülükten ihtiyaç sahibi engelli ailelere destek

Müftülükten ihtiyaç sahibi engelli ailelere destek

Müftülükten ihtiyaç sahibi engelli ailelere destek

Adıyaman İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü Komisyon üyeleri engelli ailelerini ziyaret ederek ihtiyacı olan ailelere gıda, giyim, yakacak ve ev eşyası yardımında bulundu.
Adıyaman İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Ali Çelik ve komisyon üyeleri trafik kazası sonrasında engelli olan Sait S.’yi evinde ziyaret etti.
Ziyarette evin sobasının yanmadığını ve yakacak odun ve kömürün olmadığını fark edince, aileye yardımda bulunuldu. Aileye yakacak ve çeşitli yardımlar yapıldı.
Ali Çelik, yaptığı açıklamada “Bizler komisyon üyesi din görevlisi arkadaşlarımız ile zaman zaman engelli kardeşlerimizi ve ailelerini evlerinde ziyaret ederek imkanlarımız ölçüsünde ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Musalla mahallesinde trafik kazası sonucu ayağından engeli bulunan Sait S’yi evinde ziyaret ettik” dedi.


Güncel 4.02.2021 10:45:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

2

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

3

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

4

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

5

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

6

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

7

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

8

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

9

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

10

Futbol: Trendyol 1. Lig