Muğla Büyükşehir 9 yılda 604 Bin metre kanalizasyon hattı yaptı

Muğla Büyükşehir 9 yılda 604 Bin metre kanalizasyon hattı yaptı

Muğla Büyükşehir 9 yılda 604 Bin metre kanalizasyon hattı yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü altyapı sistemlerinin geliştirilmesi, atıksuyun bertarafı ve doğanın korunması için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler bu çerçevede Seydikemer’den Bodrum’a kadar 604 bin 271 metre kanalizasyon hattı yaptı.
Turizm merkezlerinin kanalizasyon eksikleri gideriliyor
Türkiye’nin en çok mavi bayrağa sahip şehirlerinden biri olan Muğla’da atıksuyun bu sahillere zarar vermemesi için altyapı sistemlerini güçlendirmeye devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi başta Bodrum, Fethiye ve Datça ilçeleri olmak üzere turizm merkezlerinde önemli kanalizasyon çalışmaları yaptı. Özellikle altyapı eksiklerinin bulunduğu bölgelerde çalışma yapan ekipler, Bodrum’da 165 bin 449, Fethiye’de 176 bin 560, Datça’da ise 7 bin 405 metre kanalizasyon çalışması yapıldı.
Toplamda 604 Bin metre kanalizasyon hattı
Ekipler ayrıca Milas’ta 129 bin 951, , Ula’da 56 bin 908, Dalaman 19 bin 336, Marmaris’te 3 bin 188 Ortaca’da 15 bin 612, Kavaklıdere’de 12 bin 242, Yatağan’da 6 bin 616, Menteşe’de 5 bin 313, Köyceğiz’de 3 bin 499, ve Seydikemer’de 2 bin 192 metre kanalizasyon hattı yaptı. Büyükşehir Belediyesi 13 ilçede toplamda 604 bin 271 metre kanalizasyon hat çalışması gerçekleştirdi.


Ekonomi 13.05.2023 09:57:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Anadolu Grubu Onursal Başkanı Kamil Yazıcı vefat etti

2

Antalya Sağlık Müdürü Özkan'dan Kemer Devlet Hastanesine ziyaret

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

4

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

5

İSG "Sabiha Gökçen'in İzinde" serisinin üçüncü buluşmasını düzenledi

6

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta konuştu:

7

Bakan Yumaklı, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binası açılışında konuştu:

8

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta TARDİP Projesi'nin tanıtım programında konuştu:

9

Bozyazı'da emniyet, jandarma ve sahil güvenlik mensuplarına başarı belgesi verildi

10

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Adana'da temaslarda bulundu