Muhtarlardan Vali Çağatay’a ziyaret

Muhtarlardan Vali Çağatay’a ziyaret

Muhtarlardan Vali Çağatay’a ziyaret

BİTLİS – Kentten görev yapan mahalle muhtarları, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Bitlis Valisi Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.
19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle İdari ve Denetim Müdür Vekili Hüsamettin Yıldız, Bitlis Muhtarlar Derneği Başkanı ve üyeleri, Vali Çağatay’a bir ziyaret gerçekleştirdiler. Muhtarlık teşkilatının yerel demokrasinin en önemli taşlarından biri olduğunu belirterek makamında bir süre muhtarlarla sohbet eden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Oktay Çağatay, “Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede ve köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Bu önemli kamu görevini ifa eden bütün muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.
İdari ve Denetim Müdür Vekili ve Muhtarlar Derneği üyeleri ise bu anlamlı günde nazik kabullerinden dolayı Vali Oktay Çağatay’a teşekkür ettiler.


Güncel 19.10.2022 13:34:44 0

İlginizi Çekebilir

1

ALKÜ'den Akseki MYO'ya Togg desteği

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı