Munzur’da kaybolan 3 genci arama çalışmaları sürüyor

Munzur’da kaybolan 3 genci arama çalışmaları sürüyor

Munzur’da kaybolan 3 genci arama çalışmaları sürüyor

Tunceli’de içinde bulundukları otomobilin Munzur çayına düşmesi sonucu kaybolan 3 genci arama çalışmalarına devam ediliyor. Çalışmalarda dün, gençlerin içinde bulunduğu otomobil sudan çıkarılmış ancak gençlere ait herhangi bir ize rastlanmamıştı.
Diyarbakır’dan Tunceli’ye gezmek için gelen Azat Demiral (21), Mehmet Can Demiral (22) ve Baran Aslan Taş’ın (22) bulunduğu otomobil, 21 Nisan günü Ovacık karayolunun 40. kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Munzur çayına uçmuştu. Kazanın ardından başlatılan arama çalışmaları binin üzerinde kişiyle 55 kilometrelik alanda devam ediyor. Çalışmalarda, helikopter, İHA, su altı arama robotu, dron ile botlar kullanılırken uygun yerlerde de dalışlar gerçekleştiriliyor. Uzunçayır baraj gölünde botlarla yüzey aramasının yanı sıra çok sayıda ekibin katılımıyla Munzur çayı boyunca kıyı taramaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalarda şu ana kadar, kaybolan gençlere ait herhangi bir ize rastlanmadığı belirtildi.
Çalışmalarda dün, gençlerin içinde bulunduğu otomobil sudan çıkarılmış ancak gençlere ait herhangi bir ize rastlanmamıştı.


2.05.2023 15:10:19 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Osmaniye'de piliç kesimhanesinde çıkan yangına müdahale ediliyor

2

Osmaniye'de piliç kesimhanesinde çıkan yangına müdahale ediliyor

3

Adana'da kaybolan kadın için arama çalışması başlatıldı

4

Kahramanmaraş'ta silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

5

Hatay'da çocuklar için teravih namazı sonrası etkinlik düzenlendi

6

Amed Sportif Faaliyetler-Serikspor maçının ardından

7

Milli judoculardan Ümitler Avrupa Kupası'nda 2 madalya

8

Antalya'da evde çıkan yangın hasara neden oldu

9

Antalya'da ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi öldü

10

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheli tutuklandı