Muratpaşa Sinema Günleri’nin Şubat konuğu yönetmen Aydın Sayman

Muratpaşa Sinema Günleri’nin Şubat konuğu yönetmen Aydın Sayman

Muratpaşa Sinema Günleri’nin Şubat konuğu yönetmen Aydın Sayman

Son dönem Türk sinemasının dikkat çeken yapımlarının sinemaseverlerle buluştuğu Muratpaşa Belediyesi ‘Sinema Günleri’nde ayın konuğu Janjan filmiyle yönetmen Aydın Sayman oldu. Etkinliğe Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da katıldı.
Geçen yıllarda ‘1 Film 1 Konuk’ etkinliğiyle Nar, Eylül Fırtınası, Sır Çocuklar, Gurbet Kuşları, Sis ve Gece gibi ödüllü filmleri Antalyalı sinemaseverlerle buluşturan Muratpaşa Belediyesi’nin yeni yılda başladığı Muratpaşa Sinema Günleri serisi devam ediyor.
Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde düzenlenen seride, Türk sinemasının son dönem filmleri ücretsiz olarak sinemaseverle buluşuyor. Serinin ocak ayı gösteriminde Engin Ayça’nın yönetmenliği yaptığı ‘Suna’ sinemaseverlerle buluşurken şubat ayının konuğu ise Janjan filmiyle yönetmen Aydın Sayman oldu. Etkinlikte, film gösterimin ardından yönetmen Sayman’la söyleşi gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ümit Uysal da günün anısına Sayman’a teşekkür plaketi takdim etti.


Güncel 14.02.2022 13:54:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Akdeniz'de en fazla yaş meyve ve sebze ihracatı yapan firmalar ödüllendirildi

2

Futbol: Trendyol Süper Lig

3

Futbol: Trendyol Süper Lig

4

Türk Kızılay, Adana'da iftar programı düzenledi

5

Antalya'da kent içi toplu taşıma için yeni otobüsler hizmete alındı

6

Manavgat'ta iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı

7

Adana'da Türk Kızılay tarafından aşevi açıldı

8

AA Genel Müdür Yardımcısı Peru'dan sporseverlere "1920 Koşusu" daveti

9

Burdur İtfaiye Müdürlüğüne 2 bin 950 yeni araç ve ekipman kazandırıldı

10

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı