Muratpaşa’da depremzedeler için ev eşyası yardım kampanyası

Muratpaşa’da depremzedeler için ev eşyası yardım kampanyası

Muratpaşa’da depremzedeler için ev eşyası yardım kampanyası

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından kente gelip ev kiralayan depremzedeler için ‘eşya yardım’ kampanyası başlattı.
Muratpaşa Belediyesi, kente gelen depremzedeler için ilçe sakinlerinin bağışlarıyla kurduğu ücretsiz mağazaların ardından ev kiralayan afetzedeler için eşya yardım kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde çalışır durumda olan beyaz eşya, koltuk, kanepe, dolap gibi ev eşyaları kabul ediliyor. Ev eşyası yardımında bulunmak isteyen ilçe sakinleri, Turunç Masa’nın 444 80 07 numaralı çağrı merkezini araması yeterli.
Diğer yandan, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri (ASSİM) ve Güzeloba İlköğretim Okulu Spor Salonu’nda oluşturulan ücretsiz mağazalardan bugüne kadar 46 bin 892 depremzede yararlandı. Muratpaşa Belediyesi’nin otellere yemek ve gıda malzemesi desteği de devam ediyor. Otellerde kalan günlük 600 kişinin yemeği Muratpaşa Belediyesi’nce karşılanırken 2 bin 584 kişilik gıda malzemesi de otellere verildi.


Güncel 20.02.2023 11:16:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: