Muratpaşa’da eşit hizmet

Muratpaşa’da eşit hizmet

Muratpaşa’da eşit hizmet

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ermenek Mahallesi’nde düzenlenen iftarda “Muratpaşamızda, sizlerin verdiği güçle, vergilerinizle ve komşuluğunuzla bütün hizmetleri bir telefonla, 444 80 07, eşit dağıtan bir kamu yönetimini hayata geçirdik”dedi.
Muratpaşa Belediyesi, iftar soflarını mahallelerde kurmaya devam ediyor. Ramazan ayının ilk günüyle başlayan mahalle iftarlarında bu kez hazırlıklar Ermenek Mahallesi için yapıldı. Mahallenin kültür çadırının yanındaki alanda düzenlenen iftar için hazırlık iftardan saatler önce başladı. Bir yanda masa ve sandalyeler alana yerleştirilirken diğer yanda belediyenin aş evinde iftar yemekleri hazırlandı.
İftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte mahallenin büyükleri yemeklerini almak için sıraya girdi, çocuklarsa Antalya’nın ilk ve tek açık hava çocuk oyun dünyası Teneffüs Park’tan gelen palyaçolar ve masal kahramanlarıyla oyunlar oynayarak ezan saatini bekledi. Başkan Uysal’ın da katıldığı iftar da ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı.
Başkan Uysal, iftarın ardından yaptığı konuşmada, kimsesizin kimsesi olan ve 12 ay dayanışmayı eksik etmeyen bir Muratpaşa Belediyesi’nin var olduğunu söyledi. Belediyenin kendini şehrin ‘parlak ve cilalı’ vitrinlerine göre değil ihtiyacı olan insanların yalnız kalıp kalmasına göre tarif ettiğinin altını çizen Başkan Uysal, “Kendini iyi hissetmek için parlak ve ışıklı caddelerin değil ihtiyacı olanlarını durumu nasıl diye kendini teraziye çeken ve sizlerin verdiği güçle, vergilerinizle, komşuluğunuzla bütün hizmetleri bir telefonla, 444 80 07, eşit dağıtan bir kamu yönetimini Muratpaşamızda hayata geçirdik” diye konuştu.


Güncel 15.04.2023 12:30:40 0
Anahtar Kelimeler: muratpaşa’da eşit hizmet

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası