MÜSİAD İzmir, Rektör Nükhet Hotar’ı ağırladı

MÜSİAD İzmir, Rektör Nükhet Hotar’ı ağırladı

MÜSİAD İzmir, Rektör Nükhet Hotar’ı ağırladı

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, MÜSİAD İzmir Şubesini ziyaret ederek Başkan Bilal Saygılı ve yönetimi ile bir araya geldi.
İzmir iş dünyasının en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar’ı misafir etti.
MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar’ı MÜSİAD İzmir Şubesi’nde ağırlayarak üniversite-sanayi işbirliği konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını dile getirdi.
Bilal Saygılı yaptığı açıklamada, “Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Nükhet Hotar’ı MÜSİAD İzmir’de misafir ederek üniversite-sanayi işbirliği konusunda fikir alışverişinde bulunma fırsatı edindik. Ayrıca birçok ilki ve yeniliği ülkemize, şehrimize ve bilim dünyamıza kazandıran Dokuz Eylül Üniversitesi’nin Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından 20 araştırma üniversitesinden biri olarak ilk 15’e girmeyi başarması bizi çok mutlu etti. Sayın Rektörümüzü Dokuz Eylül’ün "Araştırma Üniversitesi" olması dolayısıyla tebrik eder, nazik ziyaretleri için kendilerine bir kez daha teşekkür ederiz” dedi.
DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar ise, girişimcilik ekosistemi ve yenilikçi eğitim modelini benimseyen Dokuz Eylül Üniversitesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Hotar, “Üniversite-sanayi işbirliği hususunda girişimci üniversite ve araştırma üniversitesi yetkinlikleri ile öncelikli sektörlere yönelik projeler ve iş modelleri ortaya koymaktayız. Türkiye’nin yerli ve milli hedeflerine yönelik bilimsel çalışmalarımıza ağırlık vererek devam ediyoruz. Başkan Bilal Saygılı ve yönetimine gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederim” diye konuştu.


Güncel 27.12.2021 09:24:31 0

İlginizi Çekebilir

1

NetWork "Kürk Koleksiyonu"nu beğeniye sundu

2

Logo Yazılım ve Türkiye İş Bankası'ndan işletmelere "Fatura Finansmanı" hizmeti

3

ÇÜ İletişim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ayşe Aslı Sezgin Büyükalaca atandı

4

Ege Yapı kentsel dönüşüm ve karbon salımına ilişkin araştırmasının bulgularını paylaştı

5

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

6

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

7

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

8

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

9

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

10

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı