MÜSİAD Muğla Şubesinden aylık değerlendirme toplantısı

MÜSİAD Muğla Şubesinden aylık değerlendirme toplantısı

MÜSİAD Muğla Şubesinden aylık değerlendirme toplantısı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, üyeleri ile aylık kahvaltılı değerlendirme toplantısı yaptı.
Menteşe ilçesinde özel işletmede gerçekleştirilen aylık değerlendirme toplantısına MÜSİAD yönetimi, üyeler ve eşleri ile çocukları katıldı. MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Av. Kazım Demir, pandemi kurallarının hafifletilmesinin ardından MÜSİAD ailesini bir araya getirerek hem ailelerin kaynaşmasını, hem de aylık değerlendirme toplantısı yaptıklarını açıkladı.
2022 yılının ilk 6 aylık faaliyetleri hakkında bilgi veren MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Av. Kazım Demir, “Bu süreçte Genel Merkez Yönetimimizdeki yönetim değişikliği nedeniyle genel merkez ile şubemiz arasındaki bağımızı güçlendirdik. Pandemi kurallarının gevşetilmesi nedeniyle Genel Merkezimiz tarafından gerçekleştirilen programlara bu süreçte iştirak ettik. MÜSİAD Muğla Şubesi olarak çalışmalarımız içeresinde yer alan en önemli projelerden birisi olan Muğla’nın ticari potansiyelinin değerlendirerek mevcut ürün çeşitliliğinin ihracat noktasında ticaretini geliştirmek, mevcutta ihracat yapan üyelerimizin ticaretine katkı sağlamak için çalışmalar yürüttük. MÜSİAD yurtdışı şubelerimiz ile iletişimimizi güçlendirerek, bulundukları ülkelerin mevcut potansiyellerini öğrenmek, ihtiyaçlarını belirlemek, ulaşım ve nakliye durumları ile resmi ticari prosedürleri hakkında bilgilenmek amacıyla onlarla bir araya gelerek zoom üzerinden toplantılar başlattık. İlk toplantımızı da Latin Amerika ülkeleri Brezilya, Venezuela ve Şili başkanları ile yaptık. Bu toplantılarımız artarak devam edecek. 2022 yılında yaptığımız en önemli faaliyetlerden birisi de Dost Meclisi toplantılarımız oldu. Bu dost meclisi toplantılarımızda kurum amirleri ile üyelerimizi bir araya getirerek iletişimimizi güçlendirmeyi amaçladık. Bu toplantılarımızda Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, Muğla Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü, Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ile bir araya geldik. Bunun yanında Muğla 2021 yılında ve 2022 yılında yaşanan orman yangınlarında MÜSİAD olarak ilgili kurumlara ihtiyaçları doğrultusunda katkı sunduk ve sunmaya da devam edeceğiz” dedi.


Güncel 4.07.2022 10:52:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatayspor Başkanı Ethem Çakır'dan "mali durum" açıklaması:

2

Osmaniye'de "6 Şubat Depremleri" konulu fotoğraf sergisi açıldı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Adana'da ziyaretlerde bulundu

4

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Adana'da konuştu:

5

Bakan Kurum, Kahramanmaraş'taki "Ev Sahibi Türkiye Kura Çekim Töreni"nde konuştu:

6

Hatay'da 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden öğretmenler anısına fidan dikildi

7

Mersin'de ölen emekli polisin ailesi, Bakan Yerlikaya'nın taziye mesajıyla duygulandı

8

Su ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı ve Fuarı Antalya'da başladı

9

Antalya'da altyapı çalışması sırasında insana ait olduğu değerlendirilen kemikler bulundu

10

Sibel Altun: Depremde 30 bin ekmek ürettik, insanüstü bir güçle çalıştık