Mustafa Reşit Akçay’dan sevindirici haber

Mustafa Reşit Akçay’dan sevindirici haber

Mustafa Reşit Akçay’dan sevindirici haber

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Hamdullah Çuvalı, Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde bir süredir tedavi gören Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ın sağlık durumu ile ilgili açıklamada bulundu.
Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, sosyal medya hesabından Akçay ile birlikte fotoğrafını paylaşarak "Mustafa hocamızı Farabi Hastanemizde ziyaret ettim. Durumu iyi elhamdülillah. Gittikçe daha iyi olacak. Herkese selamı var. Doktorlarımız harika. Hepsine sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı.
TFF 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, solunum şikayeti nedeniyle 18 Haziran günü Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Akciğerlerinde yaşadığı bir rahatsızlıktan ötürü Akçay, KTÜ Tıp Fakültesi’ne yatırılırken, durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakımda tedavi altında tutuluyordu. Akçay daha önce Korona virüse yakalanmış ve ağır bir hastalık süreci geçirmişti.


Spor 1.07.2021 18:49:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı

2

Atakaş Hatayspor-Serikspor maçının ardından

3

Alanyaspor - Fatih Karagümrük maçının ardından

4

Alanyaspor-Fatih Karagümrük maçının ardından

5

HDI Sigorta yenilenen işveren markası ile çalışan deneyimini güçlendiriyor

6

Mdgrup Osmaniyespor, Kırşehirspor 2-1 mağlup etti

7

Osmaniye Uluslararası Yarı Maratonu koşuldu

8

Osmaniye’de kontrolden çıkan minibüs devrildi: 1 yaralı

9

Bakan Kurum, Hatay'da, 455 bininci afet konutu teslimi öncesi incelemelerde bulundu

10

Antalya'da su kanalına düşen ineği itfaiye kurtardı