Mustafakemalpaşa’da Jandarma tacizciyi kıskıvrak yakaladı

Mustafakemalpaşa’da Jandarma tacizciyi kıskıvrak yakaladı

Mustafakemalpaşa’da Jandarma tacizciyi kıskıvrak yakaladı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşlı kadınlara cinsel tacizde bulunan sapık jandarmanın sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

Mustafakemalpaşa’da 15 gün arayla 78 ve 80 yaşındaki iki yaşlı kadına cinsel saldırıda bulunan İ.K. (31) isimli şahıs gerçekleştirdiği nitelikli taciz olaylarının ardından kayıplara karıştı. İlçede korkuya neden olan ve kimliği tespit edilen şüpheli, Bursa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube ile Mustafakemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığınca oluşturulan özel bir ekiple aranmaya başlandı.

Kaçması muhtemel olan Susurluk, Manyas ve Bandırma İlçelerinde yapılan araştırmalar neticesinde Jandarma ekipleri aranan sapığı Balıkesir’in Susurluk ilçesi kırsalında yakaladı. Jandarma ekiplerinin 4 gün süren titiz çalışmasıyla kıskıvrak yakalanan sapık mağdurlara gösterilen fotoğrafı sayesinde teşhis edilerek adli mercilere teslim edildi. İ.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Yurt Dünya 16.07.2020 06:58:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

2

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

3

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

4

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı

5

Adana'da yatağa bağımlı gencin film izleme hayali sağlık ekiplerince gerçekleştirildi

6

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, MHP İlçe Başkanı Kara'yı kabul etti

7

Alanya'da bir kafe şehit yakınları ve gazilere ücretsiz içecek hizmeti verecek

8

Bucak'ta "Yerli Malı Haftası" tarhana ve saleple kutlandı

9

Erdemli ilçesinde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

10

Adana'da "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kutlandı