MUTLU KADINLAR EL ÜRÜNLERİ SERGİSİ AÇILDI

MUTLU KADINLAR EL ÜRÜNLERİ SERGİSİ AÇILDI

Osmaniyenin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Osmaniye Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Merkezi (OBEM) tarafından Mutlu Kadınlar El Ürünleri Sergisi açıldı. Park 328 alışveriş merkezi zemin katında açılan sergide birbirinden güzel el emeği ürünler stantlarda yerini alarak beğeniye sunuldu.
Osmaniye Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında kurulan OBEM, usta eğitmenler ile birlikte kursiyer kadınların hazırlamış olduğu el emeği ürünler büyük beğeni topluyor.

Açılış kurdelesini kesen Başkan Kadir Kara; ”OBEM merkezimizde eğitim gören kadınlarımız tarafından üretilen el emeği ürünleri sergisinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı. 

Mutlu Kadınlar El Ürünleri Sergisi Pazar gününe kadar açık olacağı belirtildi.

ESKİDEN OSMANİYE FOTOĞRAFLARI SERGİSİ AÇILDI

Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Park 328 alışveriş merkezinde ‘Eskiden Osmaniye Fotoğrafları’ sergisi açıldı.

İlgiyle takip edilen İsmail Has tarafından kurulan ‘Eskiden Osmaniye’ isimli facebook sayfasında paylaşılan fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergisi Park 328 AVM’nin ikinci katında ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Açılışını Belediye Başkanı Kadir Kara’nın yaptığı sergide birbirinden güzel eskiden Osmaniye fotoğrafları yer aldı.

Tüm hemşerilerimizin gezmesi gereken bir sergi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Kadir Kara; “Bu muhteşem fotoğrafları bir araya getirerek bu sergiyi kıymetli hemşerilerimizle buluşturmamızda bizlere destek veren emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 ‘Eskiden Osmaniye’ facebook sayfası yöneticisi İsmail Has, fotoğraf sergisi hakkında bilgiler verdi. Has, “Eski Osmaniye fotoğraflarını bizlere ulaştıran ve facebook sayfamızdaki takipçilerimize, Osmaniyeli hemşerilerimize, bizlere bu imkânı veren Osmaniye Belediyesi ve Başkanımız Kadir Kara’ya teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Mutlu Kadınlar El Ürünleri ve Eskiden Osmaniye Fotoğrafları Sergileri’nin açılışına Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Uyar, Engelliler Platformu Başkanı Haydar Aktürk, belediye başkan yardımcıları, OBEM eğitmen ve kursiyerleri ile vatandaşlar katıldı.



Osmaniye 3.01.2020 19:08:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü