Müzisyen cinayetinde kıskançlık iddiası

Müzisyen cinayetinde kıskançlık iddiası

Müzisyen cinayetinde kıskançlık iddiası

İzmir’in Buca ilçesinde öldürülen müzisyen Şener Esen’in, iddiaya göre kendisi gibi müzisyen olan bir kadının sevgilisi tarafından kıskançlık yüzünden tabancayla vurulduğu öğrenildi.
Olay, dün gece Yiğitler Mahallesi 337 Sokakta meydana geldi. Müzisyenlik yaparak geçimini sağlayan Şener Esen, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından tabanca ile açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Yakındaki Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırılan Şener Esen (42), burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
İddiaya göre, Şener Esen kendisi gibi müzisyen olan M.B. isimli kadınla buluşmak için mesaj attı. Mesajı gören M.B.’nin sevgilisi M.A., müzisyen Şener Esen’le buluştu. Kıskançlık sebebiyle aralarında çıkan tartışma sonucu M.A., Esen’i tabancayla vurup, olay yerinden kaçtı.
Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli M.A.’nın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.


Yurt Dünya 4.02.2022 16:33:57 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi