n11.com, "Türkiye Müşteri Deneyimi Araştırması"nda e-ticaret sektörünün lideri seçildi

n11.com,

n11.com, "Türkiye Müşteri Deneyimi Araştırması"nda e-ticaret sektörünün lideri seçildi

ISTANBUL (AA) - n11.com, Fast Company Dergisi tarafindan düzenlenen "Türkiye Müsteri Deneyimi Arastirmasi"nda e-ticaret sektörünün lideri seçildi.

n11.com'dan yapilan açiklamaya göre, Fast Company dergisi ve Turkcell Global Bilgi ile birlikte gerçeklestirilen arastirmaya Türkiye genelinden 5 bin 300 kisi katilirken, 15 bin 73 marka degerlendirildi.

Toplamda 16 sektörde arastirma sonuçlarina göre ilk 3'e giren kurumlar düzenlenen dijital ödül töreniyle sahiplerini bulurken, n11.com, bu yil ilki gerçeklestirilen arastirmada e-ticaret sektöründe 1'inci oldu.

Açiklamada degerlendirmelerine yer verilen n11.com Müsteri Deneyimi Direktörü Ilker Tekin düzenlenen organizasyonda kazanilan ödülle ilgili Fast Company, Turkcell Global Bilgi, tüm katilimcilar ve n11.com kullanicilarina tesekkür ederek, Türkiye'deki e-ticaret sektörü ve kusursuz bir müsteri deneyimi yaratmak için hayata geçirilen çalismalara iliskin bilgi verdi.

Gelisen teknolojiye bagli olarak Türkiye'de e-ticaret sektörünün son yillarda hizli bir büyüme kaydettigini belirten Tekin, "Dijital perakende alisverisindeki degisim, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgini ile hizini daha da artirdi. Bu dönemde tüketici aliskanliklari ve sektördeki dinamikler degisti. Daha önce hiç online alisveris deneyimi olmayan milyonlarca tüketici e-ticareti deneyimleme firsati buldu. BKM verilerine göre eylül ayinda internetten kartli ödeme tutari, geçen yilin ayni dönemine göre yüzde 48 artarak 25 milyar lirayi geçti. Geçen yilin ayni döneminde yüzde 18 olan internetten kartli ödemelerin toplam kartli ödemelerdeki payi da yüzde 23'e ulasti. Baska bir deyisle her 4 kartli ödemenin 1'i internetten gerçeklesti." bilgilerini verdi.

Tekin, yasanan alisveris dönüsümü ile e-ticaret sitelerinin önemli sorumluluklari yerine getirmesi gerektigini kaydederek, "Sektörümüzü gelistirmek için müsterilerimize güvenli alisveris platformu sunmanin yani sira mükemmel bir deneyim yasatmak ve yasadiklari sorunlari, çözüme ulasana dek, yakindan takip etmekle sorumluyuz. n11.com olarak her müsterimizin yasadigi deneyim bizim için ayri bir öykü. Alisveris sirasinda, lojistik sürecinde, iade isleminde tüm süreçleri yakinda takip ediyoruz. Yasadigimiz tecrübeleri yeni hizmetler gelistirmek için kullaniyoruz." ifadelerini kullandi.

n11.com'un kusursuz ve keyifli bir alisveris deneyimi yasatmak için çalismaya ve yatirima devam ettigini vurgulayan Tekin, su sekilde devam etti:

"Müsteri deneyimindeki iddiamizi yeni projelerimizle artiriyoruz. Türkiye'de ilk kez yapay zeka chatbot kullanan n11.com, satin alma yapilip yapilmamasi gözetmeksizin bütün kullanicilarin sorunlarini 7 gün 24 saat WhatsApp Canli Destek Hatti'ndan yanitliyor. Mükemmel müsteri deneyimi için farklilastirilmis süreçler ve çoklu kanallardan hizmet veriyoruz. Hedefimiz bu degerli liderligi uzun yillar korumak"



Yurt Dünya 6.11.2020 13:11:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Kozan'da kursiyerlerin yaptığı çalışmalar sergilendi

2

Hatay'da sokaktaki hurdalarda başlayan yangın apartmana ve otomobile sıçradı

3

Mersin'de tırlardan hırsızlık yaparken yakalanan 2 zanlı tutuklandı

4

Mersin'de "müstehcen yayın" iddiasıyla yakalanan 10 zanlıdan 4'ü tutuklandı

5

Mersin'deki Kızkalesi'nde oteller, Kurban Bayramı tatilini yoğun geçirecek

6

Antalya Bilim Merkezi'nde çocuklar için etkinlik düzenlendi

7

Mersin'de eğlence mekanları denetlendi

8

Adana'da 8 ruhsatsız tabanca ve 93 silah parçası ele geçirildi

9

Mersin'de terör örgütü PKK/YPG operasyonunda 12 zanlı yakalandı

10

Adana'da öldürdükleri gencin cesedini ormana atan 3 zanlı tutuklandı