Namlı`nın mitinginde her yer insan doluydu

Namlı`nın mitinginde her yer insan doluydu

AK Parti tarafından R.Cesur bulvarında yapılan 2014 yılını son seçim mitingi 15 bine yakın AK Parti ve Namlı taraftarlarını coşturdu. Meydan Atatürk anıtına kadar ve park ise yarıya kadar dolduruldu.

Büyük coşku ve heyecan ile beklenen miting saat 13.00`de Zıraat Bankası önüne kurulan stant üzerinde Dursun Yeşiloğlu`nun okuduğu Namlı üzerine hazırlanmış şiirler eşliğinde mahallelerin bölüm bölüm alana girmesiyle başlarken, AK Parti ilçe başkanı, Belediye ve il genel meclis üyesi adayları ile AK Parti gençlik ve Kadın kollarının tek tek tanıtımı yapıldı.

Namlı`ya destek veren yaklaşık 20 kadar yaşlı insan için stantta ayrılan yere yaşlık kesim oturtulurken, AK Parti il başkanı Emir Hasan Arslantaş, 22. Dönem AK Parti Osmaniye milletvekili Mehmet Sarı, Osmaniye milletvekilleri Suat Önal ve Durdu Mehmet Kastal`da mitingde hazır bulundu.

Mitingde ilk konuşmayı İl başkanı Emir Hasan Arslantaş yaptı, "Artık sözde sizde, kararda sizde. Burada uzun uzun konuşmak isterdim ama uzun süredir burada ayakta bekliyorsunuz. Allah sizden razı olsun şu görüntü seçimin AK Parti ve Ökkeş Namlı lehine olduğunu söylemeye yeter de artarda.

Oy kullanırken sakın ha AK Parti`nin simgesinin altındaki daireye mührünüzü basın ama sakın ha başka bir şey yapmayın. Çarpı atın, imzalayın diyenlere inanmayın oyunuzu kullanın zarfa koyun yeter" uyarısında bulundu.

Suat Önal, "Çok iyi çalışan ve sizlerin güvenini kazanarak yeniden aday yaptığımız, sizlerin buradan bizlerin Ankara`dan desteklediği Ökkeş Namlı için siz kararınızı vermişsiniz. Ökkeş Namlı`nın arkasında sizlerin yanı sıra AK Partili Osmaniye Milletvekilleri var, AK Parti hükümeti var, Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan var. Sandığa giderken hangi adayın yanında kimin olduğunu unutmayın, bu bilinçle geleceğimize ve ilçemize sahip çıkalım. Düziçinin geleceği AK Parti ve Ökkeş Namlı`dadır. Karacaoğlan`ın, aşıkların ocağını Ökkeş Namlı ve AK Parti ile şereflendirelim. Adayımız Ökkeş Namlı`yı size, sizi de Allaha emanet ediyorum"

D.Mehmet Kastal, "Değerli Düziçililer 28 Mart Kurtuluş Bayramınız ve bugünkü seçim zaferiniz şimdiden kutlu olsun. Siz Ökkeş Namlı`ya bugüne kadar Düziçinde sahip çıktınız bizde Ankara`dan sahip çıkmaya devam edeceğiz. Siz yine sahip çıkmaya devam edin biz Ankara`da bir dediğini iki etmeyelim. Ökkeş Namlı ne söz verdiyse, ne söylediyse o olacak. Şu Düziçinin son 5 yılda Ökkeş Namlı ile kavuştuğu hizmete bir bakın. Daha neler olacak neler. Kamu yatırımları olarak ne istendiyse yaptık. Çatak Barajını ve Termal tesisleri de yapacağız, Düldül`e teleferiği de dikeceğiz. Düziçinin ikinci 5 yılda asla problemi kalmayacak. 30 Mart Ökkeş Namlı`ya hayırlı uğurlu olsun, Düziçine hayırlı uğurlu olsun"

Son konuşmacı olarak alkışlar ve konfetiler eşliğinde vatandaşlarımızın karşısına çıkan Düziçi Belediye başkanı Ökkeş Namlı ise yaptığı konuşmada, "Bu meydanda ayrımsız Düziçi var. Yürek var. Hizmetler durmasın devam etsin diyenler var. Atatürk büstünün oradan buraya kadar, Özel İdarenin önündekilere, cami avlusundakiler, damları tıklım tıklım dolduranlara teşekkür ediyorum. Güvenliğimizi sağlayan Polislerimize,sadece oyunu vermek için gelen öğrencilerimize, işçi kardeşlerimize çok çok teşekkür ediyorum. Günümüzü şenlendiren THK`ya, bugün burada bizlere destek vererek geri planda kalan adsız kahramanlara teşekkür ediyorum.

Haber:Süleyman Güler - Düziçi



Güncel 25.10.2016 04:57:36 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi