Narkotik köpek Pars’tan uyuşturucuya geçit yok

Narkotik köpek Pars’tan uyuşturucuya geçit yok

Narkotik köpek Pars’tan uyuşturucuya geçit yok

Antalya Manavgat’ta bir kamyonet üzerinde narkotik madde arama köpeği Pars’ın da katılımıyla yapılan aramada, 3 paket halinde toplam 2 kilo 240 gram esrar ele geçirildi.
Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Manavgat Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini önlemeye yönelik yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çalışma çerçevesinde, önceki gün saat 00.15 sıralarında S.E. ve M.İ. isimli şahısların kullanmış oldukları kamyonet içerisinde uyuşturucu madde bulunabileceği değerlendirildi. Araç ve şahıslar, Ulualan mevkii Kule Sokak üzerinde yakalandı. Araç üzerinde narkotik madde arama köpeği Pars’ın da katılımıyla yapılan aramada, 3 paket halinde toplam 2 kilo 240 gram esrar ele geçirildi.
S.E. ve M.İ. hakkında "uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan adli işlem başlatılırken, şahıslardan S.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. M.İ. ise sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.


Yurt Dünya 8.12.2022 10:25:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Silifke ilçesinde sağanaktan etkilenen mahallelerde temizlik çalışmaları sürüyor

2

Karmod'dan kurumsal konseptlere özel güvenlik kulübesi

3

Nizami Gencevî’nin “Leyla ile Mecnun” Eseri Türkiye Türkçesinde Yayımlandı

4

Antalya'da trafik kazasında ölen gencin cenazesi yakınlarına teslim edildi

5

Kontrolsüz ekran kullanımı çocuklarda dil gelişimini geciktiriyor

6

Antalya'da sağlık görevlisini darbederek öldürdükleri iddia edilen 4 sanıktan biri hakim karşısında

7

Antalya'da acil durumlarda hastane verimliliğinin sürdürülmesine yönelik eğitim düzenlendi

8

Enuygun.com yılbaşı pazarlarının kurulduğu vizesiz rotaları paylaştı

9

Türkiye'nin ilk "Köy Üniversitesi" projesiyle kırsalın ihtiyaçlarına akademik destek

10

Terminal Kadıköy'e "Özellikli İşletme Ödülü"