Nazilli Belediyesi son iftar yemeğini Cumhuriyet Mahallesi’nde verdi

Nazilli Belediyesi son iftar yemeğini Cumhuriyet Mahallesi’nde verdi

Nazilli Belediyesi son iftar yemeğini Cumhuriyet Mahallesi’nde verdi

Nazilli Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca kentin farklı noktalarında düzenlenen iftar programlarının sonuncusu Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Bugüne kadar yaklaşık 15 bin kişinin katıldığı iftar programlarında, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan vatandaşları yalnız bırakmadı. Her iftar yemeğinde olduğu gibi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki programa da erken saatlerde gelen Başkan Özcan, genç yaşlı demeden 7’den 70’e tüm hemşehrileri ile tek tek tokalaşarak sohbet etti.

Akşam ezanı öncesi personeli ile birlikte yemek dağıtımlarını yapan Başkan Özcan, "Bu yıl Ramazan ayının son iftar programını Cumhuriyet Mahallemizde gerçekleştiriyoruz. Geniş bir katılım var. Bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek yıllarda daha güzel programlarla hep birlikte olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Düzenlenen iftar programlarından duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri Başkan Özcan’a teşekkürlerini iletti.


Güncel 30.04.2022 15:27:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

2

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

3

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

4

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı

5

Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı

6

Antalya'da bayram öncesi şehit mezarlarının bakım ve onarımı yapılıyor

7

Antalya'da "Kadın Muhtarlarla Eşitlikçi Uygulamalar" paneli düzenlendi

8

Budget'tan bayram tatili için güvenli araç kiralama önerileri

9

Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nın Antalya ayağı başladı

10

Kahramanmaraş'ta yaralı bulunan karaca yavrusu tedavi altına alındı