Nazilli’de mezarlıklar bakıma alındı

Nazilli’de mezarlıklar bakıma alındı

Nazilli’de mezarlıklar bakıma alındı

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler ile Mezarlıklar Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi 82 mahallede eş zamanlı çalışma başlattı.

Çalışmalar çerçevesinde kentin tüm noktalarında park, yeşil alan ve mezarlıklar bakıma alınarak; detaylı temizlik, budama ve ot biçme faaliyetleri yürütüldü. Şehir merkezi başta olmak üzere kentin en ücra noktalarına kadar titizlikle çalışan ekipler, yeşil alan ve çocuk oyun parklarının yanı sıra mezarlıklarda da bakım ve temizlik çalışmalarına başladı.

Saha ekiplerinin koordineli çalışmaları ve incelemelerinin ardından hazırlanan program çerçevesinde faaliyetlerin genişletilerek devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Nazillimizde bayram hazırlıklarımızı bu yıl daha erken başlattık. Havaların da ısınması ile birlikte vatandaşlarımız dışarıda daha fazla vakit geçiriyor. Bizler de daha konforlu ve daha hijyenik şartlar sağlamak için 7 gün 24 saat saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeşil alanların yanı sıra tüm mezarlıklarımızda da hummalı bir çalışma yürütülüyor. Tüm ekip arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Yurt Dünya 24.03.2023 17:32:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

2

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

3

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

4

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

5

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

6

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

7

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

8

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

9

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı

10

Bakan Yumaklı, MAKÜ Uluslararası Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni'nde konuştu: