Nefes almakta zorlanınca 3 ayda 23 kilogram zayıfladı

Nefes almakta zorlanınca 3 ayda 23 kilogram zayıfladı

Nefes almakta zorlanınca 3 ayda 23 kilogram zayıfladı

KAHRAMANMARAS (AA) - Kahramanmaras'ta 16 yasinda 105 kilograma ulasan Mansur Kara, nefes almakta zorlaninca basladigi sporla 3 ayda 23 kilogram zayifladi.

Merkez Onikisubat ilçesi Bogaziçi Mahallesi'nde yasayan 10. sinif ögrencisi Kara, gece uyurken nefes almakta zorlanmasi nedeniyle ve kiyafetlerinin kendisine yakismadigini düsüncesiyle zayiflamaya karar verdi.

Kentteki bir spor salonuna giden ve hazirlanan programa uyan Kara, 3 ayda 23 kilogram zayiflayarak 105'ten 82 kilograma geriledi.

Kara, AA muhabirine, kilolarinin yasam kalitesini olumsuz yönde etkiledigini, uyurken çok zorlandigini anlatti.

Zayifladikça giydigi kiyafetlerin üzerinde daha sik görünmeye basladigini dile getiren Kara, "Yasam kalitem artti. Kendimi çok iyi hissediyorum." dedi.

Kara'nin rehber spor hocasi Müjgan Paçaci ise ögrencisinin salona ilk geldigince çok umutsuz oldugunu ancak verdigi kilolar sayesinde kendisine geldigini belirtti.



Güncel 14.10.2020 16:12:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da otomobille minibüsün çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

Isparta'da uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı

3

Serikspor, yenilenen stadında yarın Arca Çorum FK'yi misafir edecek

4

Antalya'da arkadaşı tarafından bıçaklanan kişi hayatını kaybetti

5

Manavgat'ta badem ağaçları çiçek açtı

6

Isparta'da ramazan ayında görev yapacak davulcular seçildi

7

Hatay'da dereye düşen oğlağı çıkarırken mahsur kalan kişi kurtarıldı

8

Alanyaspor, Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı

9

Türk Telekom 5G hazırlıklarını "Herkes İçin 5G" mottosuyla sürdürüyor

10

Erdemli ilçesinde zabıta ekipleri gıda ürünü satan işletmeleri denetledi