NetWork'ten kayak tatilcileri için özel tasarımlar

NetWork

NetWork'ten kayak tatilcileri için özel tasarımlar

İSTANBUL - Kayak tatillerinde NetWork'ün Limited koleksiyonundaki kaşmir, yün kazaklar ve N-Tech koleksiyonunda yer alan sportif tasarımlar fonksiyonellikleriyle öne çıkıyor.

Markadan yapılan açıklamaya göre, NetWork'ün fonksiyonelliği ön planda tutan N-Tech tasarımları, kayak tutkunlarını da fazlasıyla mutlu edecek.

Limited koleksiyonunda yer alan, her detayın en ince düşünüldüğü modeller, stili kolay ifade etme özgürlüğüyle soğuktan da koruyacak.

Kadın koleksiyonunda yer alan, dağ stilinin en sevilen renkleri sarı, saks mavisi, yeşil, kırmızı renklerden oluşan, gri ve sarı gibi çift renklerle de tasarlanan puffer montlar, konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor.

Kapüşon, fermuar ve cep detayları ile modernliği elegan stile dönüştüren montlar, kayakta da ekstra bir dinamizm katıyor. Montlar ve puffer yeleklerin içine giyebilecek N-Tech neon balıkçı yaka kazaklar veya farklı renklerdeki kaşmir kazaklar koleksiyonun öne çıkanları arasında bulunuyor.

Desenli kalın kazaklar ise stili zirveye taşımaya aday oluyor. Stil tamamlayıcı mum botlar, soğuk hava şartlarına karşı maksimum dayanıklılık sağlarken, bere, renkli ve desenli atkı ve deri, yün eldivenler şıklığı ve sıcak dokuları ile ön plana çıkarıyor.

Erkek koleksiyonunda yer alan, kapitoneli ve kapüşonlu montlar sıcak tutarken hafif ve rahat olmalarıyla öne çıkıyor.

Montlar, hareket özgürlüğünün yanı sıra farklı renk seçenekleri ile hem şıklığı hem de doğayla uyumu sergiliyor. Yan cep fermuarlı eşofman altları ve sweatshirtler dağ aktivitelerinde rahatlığı önemsiyor. Triko kazaklar, özel dokusu ve şıklığıyla, dağ tatilinin favori parçası haline geliyor. Stil tamamlayıcı postal botlar, deri ve süet modelleri ile tarzınıza sıcaklık ve konfor katıyor.



Ekonomi 18.12.2023 15:19:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

2

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

3

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

4

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

5

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

6

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

7

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

8

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

9

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

10

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı