Nilgün Çelik, Eskişehir’den madalyayla döndü

Nilgün Çelik, Eskişehir’den madalyayla döndü

Nilgün Çelik, Eskişehir’den madalyayla döndü

Eskişehir ilinde 30 Ağustos Zafer Bayramı adına düzenlenen yarı maraton koşusunda Çaycuma ilçesini temsilen katılan emekli öğretmen Nilgün Çelik, koşudan yine birincilikle dönerek gençlere taş çıkardı.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde beden eğitimi öğretmenliğinden emekli, halkoyunlarından dalışa, yamaç paraşütünden tiyatroya ve maraton koşusuna kadar birçok alanda derece alan 67 yaşındaki Nilgün Çelik, Eskişehir Kurtuluş Yarı Maratonu ve Spor Festivaline katıldı.

“Kurtuluşun 100. yılı için koşuyoruz” sloganı ile 26-27 Ağustos tarihlerinde Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda gerçekleşti. Yarı Maraton Koşusunda kendi dalında birinci geldi. Bayanlar 60-69 yaş kategorisinde, 21 kilometreyi 2 saat 19 dakikada bitirerek birincilik elde ederek madalya almaya hak kazandı. Gençlere taş çıkartan Nilgün Çelik, duygularını şu şekilde ifade etti; “ Anlamlı ve özelliği olan bir günde koşmak beni heyecanlandırdı.Bundan önce hep 10 K koşuyordum. İlk defa 21 K koştum ve başardığımı görmek, yarışı bitirmek en büyük mutluluk. Katılım çok yüksekti. Başardım.”



Spor 27.08.2022 18:14:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Manavgat'ta Doğu Türkistan konferansı düzenlendi

2

Antalya'da "Ölçülebilir mi güzellik? İdeadan günümüze estetik yargı" söyleşisi düzenlendi

3

Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

4

Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

5

Hatay'da takla atan otomobildeki bebek öldü

6

"Narenciye Mevsimi" sergisi, Mersin'de sanatseverlerle buluştu

7

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

8

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

9

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

10

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada