Nilüfer’de pazarlar normal düzene döndü

Nilüfer’de pazarlar normal düzene döndü

Nilüfer’de pazarlar normal düzene döndü

Bursa’da pandemi döneminde normalleşmeye gidilmesiyle birlikte hafta sonu dışarı çıkma kısıtlaması kalkınca, Nilüfer Belediyesi de hafta içinde kurulan pazarların tekrar eski günlerinde kurulacağını açıkladı.
Nilüfer Belediyesi, hafta sonunda sokağa çıkma kısıtlamasının kalkması üzerine ilçede kurulan meyve ve sebze pazarları ile giysi pazarlarının kurulduğu günleri tekrar eski düzenine getirdi.
Buna göre normalde cumartesi ve pazar günleri kurulurken pandemi süresince uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle hafta içinde kurulan pazarlar, tekrar eski günlerine döndü.
Buna göre Görükle Semt Pazarı, Çamlıca Üretici Pazarı, Altınşehir Semt Pazarı, Kızılcıklı Semt Pazarı, İhsaniye Giyim Pazarı, Beşevler Semt Pazarı, Nilüfer Organik Pazar artık cumartesi günleri kurulacak.
Yine bir süredir hafta içinde kurulan Konak Semt Pazarı, Ataevler Semt Pazarı, Karaman Üretici Pazarı, Göçmen Konutları Pazarı, 19 Mayıs Semt Pazarı da, artık pazar günleri kurulacak. Ayrıca her ayın üçüncü haftası kurulan İhsaniye Antika Pazarı da yine her ayın üçüncü pazar gününde meraklıları ile buluşacak.


Güncel 4.03.2021 10:14:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da deprem kaynaklı personel açığı Kariyer ve İstihdam Merkezi sayesinde azaltılıyor

2

Turizm tesislerinde haşereyle mücadelede "Sağlık Bakanlığı onaylı ürün kullanılmalı" uyarısı

3

Samandağ ilçesinde polis ekiplerinin bulduğu yaralı köpek barınağa götürüldü

4

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Prof. Dr. Mete Tunçay'ı anma etkinliği gerçekleştirildi

5

Divarese kış sezonu koleksiyonunu beğeniye sundu

6

Milli okçu Mete Gazoz, yeni yılda yeni başarılara imza atacak

7

Veteran masa tenisçi Mehmet Kasapoğlu, 50 yıllık deneyimini çocuklara aktarıyor

8

GÜNCELLEME - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

9

Sürgün edilen Ahıska Türkleri Antalya'da anıldı

10

Hastane personeline HAP eğitimi