Nilüferli yüzücü Türkiye ikincisi oldu

Nilüferli yüzücü Türkiye ikincisi oldu

Nilüferli yüzücü Türkiye ikincisi oldu

Nilüfer Belediyespor yüzücüsü Polat Uzer Turnalı, Türkiye Bireysel Açık Su Yüzme Kış Şampiyonası’nda +20 yaş kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.
Nilüfer Belediyespor yüzücüsü Polat Uzer Turnalı, 10-13 Şubat tarihleri arasında Gebze’de düzenlenen Türkiye Bireysel Açık Su Yüzme Kış Şampiyonası ve Milli Takım Aday Kadro Belirleme Yarışmaları’nda Nilüfer’i temsil etti. Başarılı yüzücü Polat Uzer Turnalı, 10 kilometrelik mesafeyi 1.56.58’lik derece ile yüzerek +20 yaş kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.
İkincilik madalyasını alarak herkesi gururlandıran Nilüfer Belediyespor yüzücüsü Turnalı, aldığı bu derece ile Milli Takım Aday Kadro Belirleme Yarışmaları’nda da başarı elde etmiş oldu. Polat Uzer Turnalı, 24 Mart 2022 tarihinde İsrail’de yapılacak olan Avrupa Kupası Açık Su Yüzme Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.


Spor 14.02.2022 14:24:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk savunma sanayisi 2026 yılında da hız kesmeyecek

2

Adana'da bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

3

Hatay'da istinat duvarının çökmesi 6 araçta hasara yol açtı

4

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta anahtar teslim töreninde konuştu:

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Bodrum FK-Serikspor maçının ardından

7

Futbol: Trendyol 1. Lig

8

AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da konuştu:

9

Bakan Kacır, Kahramanmaraş'ta "SOGEP" projelerinin imza törenine katıldı

10

Türkiye'nin yeni milli mühimmatı EREN göreve hazırlanıyor