Nişan atma kanlı bitince polis sokakta güvenlik önlemi aldı

Nişan atma kanlı bitince polis sokakta güvenlik önlemi aldı

Nişan atma kanlı bitince polis sokakta güvenlik önlemi aldı

Adana’da 1 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı silahlı kavganın nişan atma meselesi yüzünden iki komşu arasında çıktığı ortaya çıkınca, polis sokakta geniş güvenlik önlemi aldı.
Edinilen bilgiye göre, olay gece merkez Seyhan ilçesi, Gülbahçesi Mahallesi 13077 Sokak içerisinde oturan birbirlerine komşu Hüseyin Tunç (28) ile Büşra G. bir süre önce nişanlandı. Ancak çift anlaşamayınca bir hafta önce ayrıldı. Bunun üzerine Büşra G.’nin babası Halil G. ve Hüseyin Tunç arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüşünce şahıslar birbirlerini vururken, olayla alakası olmayan 1 kişi de yaralandı. Hüseyin Tunç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Halil G.’nin ise Adana Şehir Hastanesindeki tedavisi devam ediyor.
Halil Tunç’un ölümünün ardından yakınlarının, Halil G.’nin evine zarar vermeye gideceği yönünde ihbar alındı. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Mahallede uzun namlulu silahlarla polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Güvenlik önlemleri gündüz de devam etti. Polis sokağa kimseyi almadı.


Yurt Dünya 23.07.2020 10:59:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Orman Bölge Müdürü Etli, Osmaniye'de iftar programına katıldı

2

Antalya'da koruyucu aileler ve çocuklar için iftar programı düzenlendi

3

Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

4

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

5

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

6

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

7

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

8

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

9

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

10

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı